POZNAT DATUM SUOČAVANJA NA SUDU: Ana Ćurčić spremna za OBRAČUN sa Ivanom Marinkovićem!

Autor:

Zadruga

21.10.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" tužila bivšeg cimera, otkriveno kada će se suočiti!

POZNAT DATUM SUOČAVANJA NA SUDU: Ana Ćurčić spremna za OBRAČUN sa Ivanom Marinkovićem!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, E-stock

Bivši zadrugar Ivan Marinković sinoć je bio gost voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Pitanja novinara". Između ostalog, Ivan je ponovio ono što je prvo ispričao za Republiku, tj. da su Ana Ćurčić i Nikola Lakić bili intimni i da je ona sa aktuelnim takmičarem "Elite" prevarila Zvezdana Slavnića.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink/printscreen

Nikola Lakić i Ana Ćurčić

Zvezdan se oglasio i poručio da ga ova tema ne zanima, a onda se javila i Ana. Ona je kratko prokomentarisala ovu temu, pa otkrila da će stvari sa Ivanom rešavati na sudu, gde će on morati da dokaže svoje tvrdnje.

- Ne želim da komentarišem tu temu. Ivana Marinkovića sam tužila, 26. idemo na sud i ne želim da mi ništa remeti tužbu - poručila je Ana Ćurčić kratko za "Pink.rs".

- Ako bi Ana ušla, moramo da vidimo i zašto ona ćuti, ili neće zato što ona jeste, ili će Lakić, s obzirom da je mene prodao, zarad ne znam čega, opstanka u rijalitiju i kada bi znao za ovo, mislim da bi Ani rekao da jeste, tu bi dobio na važnosti - izjavio je Ivan u emisiji pre Aninog oglašavanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

21.10.2023 11:24

Ovaj i nije baš toliko pametan, kao što se misli. Izgleda da mu je dogogodišnja konzumacija velikih količina alkohola pojela mozak!!!

Melanija

21.10.2023 14:28

@Nadica - Etiketiranje. Etiketiranje. Kada nemate argumenata da opovrgnete Ivanove tvrdnje onda je on bivši alkoholičar. A, Ana, ljubavnica, preljubnica, kockarka, kockarka, tabletomanka, kamatarka, Pink Panterka, mešetarka, otimačina tuđih muževa je svetica. Kada je na informacije o Ani voditeljka priznala da sada tek vidi koliko su se ogrešili prema Anđeli onda je sve jasno. Dušica retko ili nikako ne priznaje greške ali ovog puta zaista je imala razoga.