MATORINA PORODICA UNEZVERENA NAKON HOSPITALIZACIJE: Ne znaju šta se dešava sa njom, van sebe čupaju KOSU SA GLAVE

Autor: P. R.

Zadruga

05.10.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u porodici Tomić, svi se pitaju šta se dešava sa Matorom!

MATORINA PORODICA UNEZVERENA NAKON HOSPITALIZACIJE: Ne znaju šta se dešava sa njom, van sebe čupaju KOSU SA GLAVE

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Učenica "Elite" Jovana Tomić Matora je pre dva dana izvedena iz rijalitija, a njena supruga Anita Stanojlović je i dalje zabrinuta za nju. Međutim, kako je istakla Miljana Kulić, koja je i sama bila u spoljnom svetu, ona je hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Kako je Republika uspela da sazna od dobro obaveštenog izvora, Tomićeva se nalazi u posebnom apartmanu u okviru imanja u Šimanovicma, gde joj je pružena hitna lekarska pomoć.

Matora je samo izvedena u apartman, nije napustila rijaliti, videla sam da se kreću te priče po Instagramu. Ona je i dalje u Šimanovcima, u apartmanu, produkcija ju je izvela, infuzije su joj priključili da joj se ojača imunitet, i vrlo brzo se ona vraća - rekao je dobro obavešten izvor za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Elita 7 Zadruga

Međutim, Matorina porodica o ovome, po svemu sudeći nije obaveštena, jer kada su pitani za komentar o njenom stanju, njen brat je unezvereno odgovorio da ni ne zna da je ona izvedena.

Od tebe sam sada čuo da je Jovana napustila rijaliti. Verovatno je u pitanju neki sudski spor (sa Miljanom Kulić), ili neka medicinska intervencija izvan Šimanovaca. Nisam obavešten o Jovaninom izlasku iz rijalitija - rekao je uznemireno Nikola, Jovanin brat, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading