MATORA HOSPITALIZOVANA! Učesnica Elite se izlanula uživo u programu, hitno napustila rijaliti!

Autor: P. R.

Zadruga

05.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora napustila je "Elitu" i hitno je hospitalizovana!

MATORA HOSPITALIZOVANA! Učesnica Elite se izlanula uživo u programu, hitno napustila rijaliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

Dugogodišnja rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora, pre nekoliko dana izvedena je iz "Elite", a njena supruga Anita Stanojlović jako je zabrinuta za njeno stanje. Ona na sve načine pokušava da sazna šta se desilo sa njom, a u rijaliti već uveliko vodi ratove sa učesnicima, a sinoć se žestoko posvađala sa Miljanom Kulić.

Tokom rasprave, kontroverzna Nišlijka je otkrila da je Matora hospitalizovana, a još uvek se ne zna zbog čega.

Procvetala si otkako je Matora izašla iz rijalitija, folirantkinjo, otkako je Matora na hospitalizaciji, ti si odlično - rekla je Miljana.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matora i Anita

Inače, Anita je juče istakla da se plaši da je Jovana naprasno ne ostavi.

- Sad mi je krivo što smo se svađale ali ja se plašim da ne ostanem bez nje i onda izmislim neki problem koji nemamoJako mi je čudno bez nje i nijedan dan nije prošao da je ne čujem, ne znam šta je sa njom. Nadam se da uskoro dolazi - istakla je Stanojlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

05.10.2023 14:03

Niko je ne tera da se "bavi nepotrebnim stvarima" - zaštićena i prezaštićena ; ne razumem njenu "toliku bitnost" ispranog mozga. Veoma sračunata, samo bi da bude u rijalitiju, ili u kafani - misli da ništa drugo NE postoji , osim rijalitija , da čovek ne veruje ; i nju i Đedovića izbacite, da se ne bave tuđim životima (ala je to GREŠNO!). I misle da su najpametniji ; a da nije rijalitija - ne bi imali od čega da se bahate, dok mnogi nemaju ni osnovno ... Pa nisu bolji od Miljane Kulić...