ZNAM ALEKSANDRINU TARIFU, POZNAJEM JOJ KLIJENTE: Kristijan Golubović uništio Nikolićevu, na sud ide sa DOKAZIMA!

Autor:

Zadruga

02.10.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović udario na trudnu Aleksandru Nikolić, pa zapretio dokazima o prostituciji.

ZNAM ALEKSANDRINU TARIFU, POZNAJEM JOJ KLIJENTE: Kristijan Golubović uništio Nikolićevu, na sud ide sa DOKAZIMA!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutić, E-stock

Bivši robijaš Kristijan Golubović osuo paljbu po trudnoj Aleksandri Nikolić kojoj očigleno još uvek nije oprostio što ga je javno odbila, kad je on hteo aferu sa njom. Kristijan je sada izneo niz skandaloznih tvrdnji na račun Nikolićeve, te je optužio da se bavi najstarijim zanatom, kao i da poznaje klijenta koji je koristio njene usluge.


Naime, Golubović tvrdi da za sve što priča ima dokaze, koje kako kaže, vrlo rado će pokazati na sudu i dokazati da je Aleks kako on kaže prostitutka.

 

Republika

Foto: ST/N. Pančić

Kristijan Golubović

 

- Od Makedonije do Švajcarske preko splavova po Beogradu i "Zadruzi", sve ono što ne bi pas s maslom pojeo. Ona je jako mlada počela da se bavi prostitucijom, i to je velika žalost. Ona je socijalni slučaj. Ali setite se kad sam ja napao nju i rekao šta se bre tu foliraš da voliš Dragojevića. Jel se sećate kako je pričala: "Deki, volim te najviše na svetu, niko nas ne može rastaviti. Nista nam ne može biti". Da li se sećate vi tih momenata, to su svi zaboravili. Posle par dana ona skače po Filipu Caru - priča Kristijan za "Scandal" i dodaje:


- Ona je prostitutka. Zato što je moj drug spavao sa njom i dao joj pare za taj intimni odnos i rekao je, ako te ona na primer za to tuži, ti kaži, ja ću doći na sud i idemo na poligraf, a ona neka kaže da nije. Znači razvrat, pijanstva, skandali.


Inače, pre dve godine dok su zajedno boravili u rijalitiju, Aleksandra je ivako govorila o Kristijanu, te su svi pričali da se zaljubila u njega.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Kristijan Golubović, Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Meni je bilo teško da to priznam da mi prija Kristijan. Navikla sam se na njegovu pažnju, zaštitu, volela sam njegove priče. Bio mi je simpatija. Ja sam i te kako svesna bila da je oženjen, da ima ženu. Kada sam videla da se rađa emocija prema njemu, ja sam se udaljila. Više ne postoji ništa. To je to, zaboravila sam na njega - rekla je tada Aleksandra.

https://tv.republika.rs/zadruga/video/2531-maja-marinkovic-raskrinkala-filipa-cara-sve-objavila-javno

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Hmmm

02.10.2023 17:47

Klosar neka ze raspita za Kristininu tarifu . Sin Šanera , tata i mama krali posteljine i posudje po Skandinaviji . Ne pominje ga djevojka , smece jedno debelo odvratno

Nadica

02.10.2023 20:13

Budaletino sujetna, koliko li tek ima svedoka o tarifi tvoje trudne partnerke - sigurno bar upola niža nego Aleksandrina!!!!

MINA

03.10.2023 08:29

BOLJE BI TI BILO DA VODIS O KRISTINI RACUNA VECE PROSTITUTKE OD NJE TI NEMA