PRETNJE SMRĆU IZ CRIKVENICE STIGLE ZA BEOGRAD: TRUDNA Aleksandra Nikolić JEDVA PREŽIVELA noć, OVA poruka je IZBEZUMILA!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić dobija pretnje smrću!

PRETNJE SMRĆU IZ CRIKVENICE STIGLE ZA BEOGRAD: TRUDNA Aleksandra Nikolić JEDVA PREŽIVELA noć, OVA poruka je IZBEZUMILA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Trudna Aleksandra Nikolić i dalje ne dolazi sebi, nakon iznenadnog raskida sa Filipom Carem, ocem deteta kog čeka, a kako Republika saznaje, njoj su počele da stižu pretnje i to ni manje, ni više nego iz Crikvenice. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Naime, Aleksandra više ne zna gde udara zbog problema koji je nastao, a nakon što su pokušali da joj hakuju Fejsbuk i Instagram profil, sa raznih adresa počele su da stižu pretnje, koje joj izazivaju stres.

- Počela je da dobija pretnje smrću, to su poruke jezivog sadržaja, od toga da neće dočekati da vidi bebu, da ako nastavi da bilo šta komentariše, da joj se ne piše dobro. Ona sve to čita, skuplja dokaze i prijavljuje tamo gde treba. Danas je vreme ludo, zaista ne želi da njeno dete odrasta bez majke. Ona se baš usresredila da iznese trudnoću, da rodi bebu, jer ona ona oduvek to i želela - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

- Ona noćima ne može da spava, stižu joj poruke sa ovih, sa onih strana, više ni sama ne zna šta treba da radi, kako da se ponaša, to je strašno. Niko se nije potpisao u Filipo ime, niti se on negde spominje, ali dovoljno je što stižu iz Crikvenice ili Hrvatske uopšteno. Nadam se da će sve brzo proći, mi se trudimo da je utešimo, da joj preokupiramo mozak drugim stvari, ona dosta čita sad o bebama, o trudnoći, samo da ne gleda u te poruke i sadržaj - završava izvor za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubi

01.10.2023 15:15

Kakva Folirantkinja,

Iva

01.10.2023 18:57

Popularnost po svaku cenu ‼️ Zrtva i jadnica hoce da udje u Elitu 😳😳