ALEKSANDRA UNAJMLJUJE OBEZBEĐENJE DA JE ČUVA OD CARA? Zbog Filipovog dolaska u Srbiju, TRUDNA starleta donela ŠOK odluku!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić spremna da unajmi obezbeđenje zbog dolaska Filipa Cara u Srbiju!

ALEKSANDRA UNAJMLJUJE OBEZBEĐENJE DA JE ČUVA OD CARA? Zbog Filipovog dolaska u Srbiju, TRUDNA starleta donela ŠOK odluku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Filip Car stiže u utorak za Beograd, budući da će biti gost u emisiji ,,Amidži šou" u kojoj će se naći oči u oči sa bivšom devojkom Majom Marinković. Aleksnadra Nikolić strepi zbog njegovog dolaska, a kako se piše po društvenim mrežama, ona je na korak da zbog bezbednosti unajmi privatno obezbeđenje. 

Na jednoj Instagram stranici, među komentarima našao se i jedan koji ukazuje Aleksandri da unajmi obezbeđenje, kako bi je zaštitilo od Carevog ponašanja. 

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić

 

- "Aleksandra, nemoj da se brineš, unajmi obezbeđenje da te čuvaju" - glasio je komentar. 

Tim povodom smo pokušali da kontaktiramo Aleksandru, ali ona se nije odazivala našem pozivu. Sa druge strane, Aleksandrina bliska prijateljica poručila nam je sledeće:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i FIlip Car

 

- Aleksandra nije tikva bez korena, ima ko će nju da brani, ima porodicu, ima pravdu i Boga uz sebe, nema ona razlog da se plaši, nije joj svejedno, naravno, ali biće ona dobro, samo sve dobro da se završi, sada je najbitnije da ona i beba budu dobro - rekla je za Republiku Aleksandrina drugarica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Iva

01.10.2023 19:37

Neka ode u Bujanovac, tamo je najsigurnija 😂😂😂

Sa

01.10.2023 21:09

Sve ovo je postalo ponižavajuće, lakrdija. Šta ovi ljudi rade sami sebi? Sramota za oboje.

Cilka

01.10.2023 21:54

Kako sad pa zar nije u Narod pita kukala kako je sama Hoce opet zvati policiju