ENA NA METI BRUTALNIH PROZIVKI ZBOG JANJUŠEVE NOVE AFERE! Maja Marinković urnisala suprugu bivšeg dečka, pa joj postavila KLJUČNO PITANJE!

Autor:

Zadruga

25.09.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković razvezala jezik, pa otkrila šta misli o odnosu Aneli i Janjuša, u sve uplela i Enu.

ENA NA METI BRUTALNIH PROZIVKI ZBOG JANJUŠEVE NOVE AFERE! Maja Marinković urnisala suprugu bivšeg dečka, pa joj postavila KLJUČNO PITANJE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Kako je Marko Janjušević Janjuš ponovo na korak do nove javne preljube, iako se tek nedavno pomirio sa suprugom Enom, njegova bivša devojka, zbog koje se razveo, Maja Marinković, imala je interesantan komentar na ovu temu.

Naime, nju ne čudi ovo Janjuševo ponašanje, a smatra da Ena svesno učestvuje u svemu, jer je interesuje samo i isključivo novac, kako Maja govori:

Republika

Foto: Instagram.com

Ena Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Nista strano i neočekivano od strane Janjuša. Vidimo baš koliko se promenio, iz dana u dan pokazuje koliko voli svoju ženu i koliko mu je porodica prioritet. To je brak koji bih mogla opisati u par reči: " Para vrti gde burgija neće" .To smo imali priliku da gledamo, u skoro svim sezonama. A njegovi govori pre nego što će da uradi nešto, to je samo glupa priča koju neko napolju treba da popije, pametnom dosta. Mislim da je gospođa Ena adresa na koju treba takođe da se postave ova pitanja, s obzirom na to da je ušao kao "oženjen" čovek u ovu sezonu (smeh). Obrni, okreni, ipak sam ja neko koga on i dan danas ne moze da prezali, ali sta ces, navikne se čovek. Ne bih ulazila u ovu temu, da me čovek ne pominje danima, a ja baratam isključivo argumentima. Trebalo bi pažljivo da slušaju moje reči, a to je da gospođe trebaju svog kera da vežu za drvo - poručila je ona za Pink.rs.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, instagram.com

Ena Janjušević, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading