IZA OSMEHA KRILA NAJVEĆU TUGU! Bojana Pavlović prošla kroz PAKAO zbog porodice, a ovako je izgledala kao MALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.09.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" Bojana Pavlović imala je teško odrastanje, ali je i dalje imala osmeh na licu!

IZA OSMEHA KRILA NAJVEĆU TUGU! Bojana Pavlović prošla kroz PAKAO zbog porodice, a ovako je izgledala kao MALA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojana Pavlović

Takmičarka "Elite" Bojana Pavlović je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" životnom pričom rasplakala cimere, predstavnike sedme sile i gledaoce koji su bili prikovani ispred malih ekrana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

Kako je ispričala, njenog oca, koji je bio alkoholičar, je ubila njena baba i to sekirom, majka joj je imala psihičke probleme i dedi je amputirala zamrznute prste, dok je njen brat misteriozno preminuo. Deda je, inače, pokušao i da napastvuje njenu sestru seksualno. Kako je navela, sumnja se da je on preminuo zbog toga što ga nisu hranili. Bojana je odrastala u Domu za nezbrinutu decu i veliki je borac. Vredno radi i apsolvent je na fakultetu. 

Iako je imala teško odrastanje, Bojanu je i tada krasio osmeh i nada da će sutra biti bolje. Jednom prilikom je na društvenoj mreži Instagram okačila uspomenu iz detinjstva sa psom.

- Slatka mala ja - napisala je Bojana na engleskom jeziku.

Republika

Foto: Instagram.com/_saligia_7

Bojana Pavlović

Za Republiku se oglasila njena drugarica Jelena, koja nam je ispričala kakva je Bojana privatno.

- Bojana je jedan veliki borac i osoba najčistijeg srca. Znam za njenu priču i znam koliko joj je bilo teško da tako nešto iznese u javnost. Ona je moja drugarica još iz detinjstva i slobodno mogu da kažem da mi je i sestra, jer bi svako poželeo da ima sestru kao ona! - ispričala nam je Jelena, pa nastavila:

- Ja je podržavam u svemu i želim joj svu sreću ovoga sveta. Ona je neko ko je sve uvek stavljala na prvo mesto, pomagala i uvek bila spremna da svima izađe u susret. Opet navodim da je ona neko koga bi svaki čovek poželeo da ima u okruženju. Ja sam ponosna na nju i želim joj da uspe u svom cilju - istakla je Bojanina drugarica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading