"TI SI BORAC I HEROJ" Jeziva ispovest Bojane Pavlović ŠOKIRALA predstavnike sedme sile, pružili PODRŠKU skrhanoj takmičarki! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.09.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest Bojane Pavlović rasplakala je ceo region!

"TI SI BORAC I HEROJ" Jeziva ispovest Bojane Pavlović ŠOKIRALA predstavnike sedme sile, pružili PODRŠKU skrhanoj takmičarki! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

Takmičarka "Elite" Bojana Pavlović sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" ispričala svoju tragičnu životnu priču. Njena baba je ubila njenog oca, dok je deda pokušao da napastvuje njenu sestru. Brat joj je preminuo, a Bojana sumnja da je to zbog toga što ga nisu hranili, otac joj je bio alkoholičar, koji je sve maltretirao, dok je majka dedi isekla prste na nogama kad se smrzao. Celu ispovest možete pročitati klikom na link OVDE.

Voditeljka Dušica Jakovljević i predstavnici sedme sile su pružili podršku Bojani.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

- Ti si takav borac, ja sve vreme razmišljam odakle ti snage da se kao jedna šestogodišnja devojčica nosiš sa tim. Svako od nas u ovom trenutku mislim da će ove neke stvari koje mi nazivamo problemima, malo će drugačije gledati na stvari i veliki si heroj za mene. Ostavila si me bez reči i svaka čast na borbi - rekla je Dušica.

- Stvarno jedna jeziva priča. Koliko dugo se bavim novinarstvom, ovako nešto do sada zaista nisam čula. Ne bih te nešto mnogo ispitivala i ovo je previše, ali me zanima jedna bitna stvar, a to je kako si sve ovo preživela? Kako si uspela da ostaneš normalna, da si apsolvent na fakultetu, da imaš pitomu narav, da budeš dobar drug, dobra sestra? - upitala ju je Milena Videnović, novinarka Srpskog telegrafa i portala Republika.rs i urednica Rijaliti dodatka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Milena Videnović

- Sestra je potencirala da se nešto dublje sazna o našoj rodbini, a ja sam neko ko je sve to potisnuo. Nisam želela da saznam dalje. Mnogo stvari me je održavalo, prvenstveno da ne budem kao moji roditelji, da budem drugačija, što jesam - rekla je Bojana.

- Svaka ti čast. Malopre si zaplakala kad si rekla da nisi bila u bolnici, da nisi bila na sahrani... Ali zaista, moje lično mišljenje je da ne treba da pustiš nijednu suzu, niti da se kaješ - dodala je Milena.

- Tako je - rekla je Bojana.

- I pored toga što se tebi dešavalo, ti si ženi koja te je rodila iznajmila stan. Bila si i divna ćerka, bez obzira na sve što si preživela - istakla je Dušica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

09.09.2023 11:42

Nadam se da će ljudi prepoz ati ogromnu snagu i vrednost ove devojke i da će pomoći joj nagradivši nju a njene teške životne borbe ostaviti zakopane u prošlosti i pomoći joj da živi i sanja neke lepše snove. Nadam seda će i ljubavni brodolomi, avanture, prevare i ljubavnice, silikini i dekltei postati manje zanimljivi i nagrađivani kao šta je to već godinama. Ova devojka je primer kako se bori i uspeva u životu uz trud i rad, obrazovanje i skromnost. Roditelje i porodicu ne možemo sami birati a njihove nerazumne i neljudske postupke, nažalost, moramo trpiti dok smo deca. Bojans, želim ti svu sreću ovog sveta i da jednog dana imaš svoju porodicu kojoj ćeš pružiti svu ljubav,npažnju i sigurnost koju ti nisi imala. Srećno ti bilo malo - veliko dete!