ANA ĆURČIĆ U KANDŽAMA POROKA: Ne izlazi iz kazina, a ove ŠOK detalje javnost do sada nije znala!

Autor:

Zadruga

07.09.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena kompletna istina o Ani Ćurčić, ovo je prećutala u Zadruzi 6!

ANA ĆURČIĆ U KANDŽAMA POROKA: Ne izlazi iz kazina, a ove ŠOK detalje javnost do sada nije znala!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a na red je došla Milena Kačavenda, koja je otkrila nove detalje iz života Ane Ćurčić, koje ni sama nije znala, sve do ulaska u Elitu.

Naime, Kačavenda je priznala da je Ana u ozbiljnoj depresiji, ali i da je u kandžama poroka, baš kao i njen nekadašnji suprug, Zvezdan Slavnić:

- Ja sam znala da je Ana u depresiji, da ima teških psihičkih problema, naročito nakog onoga što joj je Zvezdan priredio, ali ona ovde nije bila dočekana na nož. Ja sam bila neko ko je tražio pomoć, ja sam neko ko nije spavao ni dva sata, ona je sve to spremila za sprdnju, ona želi da me diskredituje, jer je znala da ću sve reći. Zamerila mi je što sam podržala Ivana Marinkovića, Ivan je znao mnogo više prikrivenih stvari za Anu, nego što sam tada ja znala. Ne bih se ja uopšte ovde šalila u vezi toga za kocku. Puno toga sam saznala - govorila je Milena Kačavenda.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

- Znam da je išla kod one devojke, koja je radila u kazinu, tada mi je rekla da je ona u k*es-kombinaciji, ali to nije istina, sve je bilo lako da se sazna. Meni njena kocka nije smešna uopšte, ja sam dobijala poruke da ona jeste kockarka i da je u svemu učestvovala sa Zvezdanom - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading