KONTAKTIRALI SMO ANU I BULIĆA: Ovako su reagovali na SKANDALOZNE OPTUŽBE Milene Kačavende!

Autor:

Zadruga

05.09.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stupili smo u kontakt sa Anom Ćurčić i Acom Bulićem nakon skandaloznih optužbi koje je Milena Kačavenda iznela na njihov račun u "Eliti"!

KONTAKTIRALI SMO ANU I BULIĆA: Ovako su reagovali na SKANDALOZNE OPTUŽBE Milene Kačavende!

Foto: Republika TV, Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda, bivša prijateljica Ane Ćurčić, juče je krenula da iznosi sve što zna o drugoplasiranoj takmičarki "Zadruge 6", njenoj vezi sa Acom Bulićem i Zvezdanu Slavniću. Milena je iznela skandalozne optužbe na račun nekadašnje prijateljice i Bulića.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Anom i sa Acom. Bulić nije odgovorio na poruku koju smo mu poslali na broj poznat redakciji, dok je Ćurčićeva odgovorila sledeće:

- Nemam komentar. Veliki pozdrav - napisala nam je kratko Ana.

Ana je do sada uvek imala komentar na optužbe koje su takmičari rijalitija iznosili na njen račun, a kako je pre početka "Elite" najavila tužbe učesnicima koji iznose klevete na njen račun, možemo samo da naslutimo da će tako biti i sa Milenom.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aca Bulić i Ana Ćurčić

Podsećamo, Milena i Marko Đedović su, između ostalog, rekli da su Ana i Aca lažirali stupanje u vezu, da je on i dalje sa svojom nevenčanom suprugom Anđelom, kao i da je cela veza farsa zbog prodaje fudbalera, što je iznela Kačavenda. Ona je sinoć u emisiji "Pretres nedelje" izjavila i da joj je Ćurčićeva okrenula leđa kad je shvatila da nije organizovala fanove da joj prikupe bar 100.000 evra, ali i sledeće stvari:

- Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mesecu trudnoće i ona je izgubila to dete. Tata ga je sklonio u London. Deteta nažalost nema, a to što su oni opalili po tužnoj priči. Prvo, znali su da sam razvedena, znali su da će budala da stavi srce na asfalt i da brani do kraja. Mi prolazimo rampu u Šimanovcima, Aca nas poziva kod njega kući. Anđela je tu, kuva nam kafu, obezbeđenje je tu, Ana ga pita: "Odakle ovoliko obezbeđenja?", on kaže da je malo pojačao. On je mene i tada snimio, pa se nisam mnogo izlaprdala, ali su teme bile konstruktivne: "Gde je gajba, 100.000 evra, bademantili, kreme?". Ona ga uredno pita: "Je l' si završio fudbalera?", on je rekao: "Nisam, pričaćemo", pa onda ide: "Za koliko si prodao fudbalera", on kaže: "400.000 evra". Ja u prvi mah pomislim da Ana Ćurčić nema pojma ni o čemu i da Aca radi sve iza njenih leđa, međutim, od tog dana se sve odmotava.  Na kraju cele balade, gospođa Roleks, dobija crne prsluke i j*be mame svima. Zove telefonom da preti, je*e majku celom Beogradu, ona će nekome da objasni, a ovde se usr**a kao plovka - govorila je Kačavenda sinoć tokom emisije. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
sasa

05.09.2023 19:41

ucutkala ih kuma..nema vise da se keze🤣

kraki

05.09.2023 20:45

Kad joj ne odgovara pianje Ana nema komenar, a Bulic ne zna sa ga je snaslo

Rada

06.09.2023 03:09

Lazna kuma je najvece smece sto je uslo u zadrugu.

Vojvotkinja Tolstoj

06.09.2023 14:07

Na čemu je ova Kačavenda ; a ovaj "Kraki" uživa da čuje bilo šta od "Rokeri s Moravu":::