ZVEZDAN GA JE NAFILOVAO INFORMACIJAMA! Oženjeni Čuburac ulazi u ELITU spreman, FASCINIRAN damskim stavom Anđele Đuričić! (VIDEO)

Autor: A. N. / B. P. M.

Zadruga

01.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdanov prijatelj u "Elitu" ulazi naoružan informacijama!

David Romano, poznatiji kao David Čuburac, novi je takmičar "Elite". Kako je prethodno pričao, on je živeo i školovao se u Londonu, a nakon školovanja postao je 3D arhitekta. Tamo se i oženio, a zatim dobio i ćerku koja je svoj život nastavila u tom gradu. Njega smo zatekli na ulasku u karantin pred početak ovog takmičenja, a odmah nam je otkrio o čemu je razgovarao sa Zvezdanom Slavnićem, koji mu je prijatelj.

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

David Romano

- Videćete, šou, zabava, informacije... Imam dosta informacija o mnogo ljudi. Dobio sam informacije od dobrih prijatelja, jedan je i Zvezdan Slavnić, moj dobar drug. Rekao mi je da budem staložen i miran i da ne ispucam sve istog momenta. Naravno da je to moguće, nikakav problem. Prošao sam ceo svet, ne postoji mesto gde nisam bio. Ovo je 1 odsto šoua, nije ni jedan, ovo je nula - istakao je David.

- Želim da upoznam nove ljude, nove karaktere, interesantne... Da upoznam i te sa tetovažama, silikonima... Što se tiče ljubavnih veza, to mora da bude baš posebna osoba koja može da zaljulja moj brod, inače ne... Nijedna mi nije privukla pažnju, ali postoji dosta lepih koje su bile u "Zadruzi", a koje su zadržale gospodski stav. To je npr. Anđela - dodao je Čuburac.

- To sa fetišima mi se ne sviđa, ali fetiš je fetiš. Mi smo drugari, drago mi je što je Zvezdan bio sa njom, ali ja ne. Ona je tabu. Ja imam ovaj prsten, nosim ga kao amajliju - zaključio je Romano za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

David Romano i Taki Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading