ALEKSANDRI NIKOLIĆ PRIREĐEN BOLAN ŠAMAR REALNOSTI: Pobednica Zadruge 6 shvatila sve, od Cara ni traga, ni glasa!

Autor:

Zadruga

29.08.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandri Nikolić fanovi pokušali da otvore oči, ovo nije želela dugo da prihvati!

ALEKSANDRI NIKOLIĆ PRIREĐEN BOLAN ŠAMAR REALNOSTI: Pobednica Zadruge 6 shvatila sve, od Cara ni traga, ni glasa!

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić gostovala je u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je srčano branila vezu sa Filipom Carem, iako mnogi smatraju da je njihov odnos trenutno na klimavim nogama.

Iako je otkrila da oni nisu raskinuli, mnoge buni činjenica da su oboje uklonili zajedničke fotografije sa Instagrama, a Aleksandri su sada počeli da pristižu drugačiji komentari.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Naime, kako već dugo gostuje u emisijama bez svog verenika, gde ga brani od svega i svih, Nikolićevoj se postavlja pitanja da li će on nekada stati iza nje i govoriti o njihovoj ljubavi javno.

Aleksandra je danas objavila novu fotografiju, ispod koje su joj čestitali na ponašanju, ali joj poručili da malo ukoči, s obzirom da se Filip ne oglašava, a potpuno je prestao i da joj "lajkuje" fotografije, tako da se ponaša gotovo kao da se ne poznaju.

- "Svaka čast, Aleks, zaslužila si da ti se ovo vrati", "Filip bi trebalo da uradi isto", "Nemoj toliko da se daješ"... - stizali su Aleksandri komentari.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

30.08.2023 06:31

Sada,to je ona sto Prica da ustaje u 11h,bas lep primer daje omladini,jedan neradnik i trut,bolje da se sakrije u misiju rupu