IZNENAĐENJE KOJE ĆE GLEDAOCE PRIKOVATI ZA EKRAN: "Delić" Elite uživo na Pinku već večeras, ovome se niko nije nadao!

Autor:

Zadruga

28.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija je pripremila specijalno iznenađenje!

IZNENAĐENJE KOJE ĆE GLEDAOCE PRIKOVATI ZA EKRAN: "Delić" Elite uživo na Pinku već večeras, ovome se niko nije nadao!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Pobedu u "Zadruzi 6" odnela je Aleksandra Nikolić, te će se ona večeras naći u "vrućoj" stolici i odgovarati na vaša pitanja.

Ona će gostovati u večerašnjoj emisiji "Narod pita", gde će, najpre, komentarisati iznenadni raskid sa Filipom Carem, koji je rastužio njihove zajedničke fanove.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Međutim, iznenađenjima tu nije kraj. Voditelju Darku Tanasijeviću pridružiće se i novo TV lice, Maša Mihailović, koja će večeras probiti led, s obzirom da je ona voditeljka Elite, koja još uvek zvanično nije počela, pa se komentariše kako će gledaoci već večeras osetiti tu atmosferu!

Često se tokom samih emisija raščivijaju sva ona dešavanja koja su ostala nejasna, ali i pokrenu mnogobrojni ratovi, pa je večeras nova prilika da kompletna istina izađe na videlo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

28.08.2023 23:11

Ma, šta je vama? Ko je Maša uopšte? Došla da "zapitkuje,vodi rijaliti abrove,ko s kim ide" to da joj bude posao, da nas zaglupljuje ... i puna silikona. Bolje da ste na Kvantašu našli nekog za voditelja(ku), bolje bi se "snašao". Katastrofa, kad vidiš nekog tipa "da te pitam ..." Au,za Boga silikonjare ne znaju !!