POSLE RASKIDA SA CAREM IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Aleksandra Nikolić otvorila dušu, ovo joj ne da mira!

Autor:

Zadruga

28.08.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se oglasila putem TikTok lajva, pa poručila fanovima da nije dobro nakon raskida sa Carem!

POSLE RASKIDA SA CAREM IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Aleksandra Nikolić otvorila dušu, ovo joj ne da mira!

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car ponovo su raskinuli, nakon čega su uklonili sve zajedničke fotografije sa Instagram profila, a oboje su se trudili da se sve desi "neprimetno", koliko je to moguće.

Međutim, Aleksandra je prekinula tišinu svojim lajvom na TikToku, gde je poručila fanovima da se ne oseća najbolje, jer joj se svakakve stvari dešavaju u životu.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Kako njihovi zajednički fanovi izaju različite teorije na temu raskida, Nikolićeva je zamolila da niko ne pljuje Filipa, jer i dalje niko ne zna šta se zaista dogodilo:

- Ljudi, nemojte mi pisati ništa, što se tiče mog privatnog života, jer stvarno nemate pojma šta se dešava, ne želim da pljujete bilo koga, baš zato što ne znate - rekla je Aleksandra.

 

 

Car ni dan-danas povodom raskida nije oglašavao, a mnogi smatraju da je ovo konačna odluka i da više neće dolaziti do pomirenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading