MILENA KAČAVENDA OTKRIVA NAJVEĆE TAJNE BEOGRADA: Zbog ovoga će se mnogi sakriti u mišju rupu!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda u Elitu ulazi naoružana informacijama!

MILENA KAČAVENDA OTKRIVA NAJVEĆE TAJNE BEOGRADA: Zbog ovoga će se mnogi sakriti u mišju rupu!

Foto: Instagram.com, Ilustracija

Kačavenda

Kako je već potvrđeno od strane produkcije, Milena Kačavenda jeste prvi zvanični učesnik "Elite", koja počinje 3. septembra, a mnogi već sada komentarišu da je Kačavenda jedan od najboljih rijaliti učesnika.

Ona je javnosti postala poznata kao kuma Ane Ćurčić, a sada joj je upravo ona jedna od glavnih rivalki, kojoj će se suprotstaviti u novoj sezoni rijalitija.

Republika

Foto: Mina Dišljenković

Milena Kačavenda

 

Ipak, izgleda da Ana nije jedina o kojoj Milena poseduje informacije. Naime, njena prijateljica otkrila nam je da Kačavenda zna mnogo više i da će sve tajne Beograda izaći na videlo, zbog čega će se mnogi sakriti u mišju rupu:

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

 

- Milena ulazi da otkrije, ne samo tajne zadrugara, nego sve tajne Beograda. Verujte, ona jedino tamo zna šta znači elita, ovi ostali, koliko vidim, pojma nemaju. Ona će im začiniti čorbu... po svom ukusu, naravno. Nemaju oni još pojma kakva je Kačavenda i šta sve ona zna - govori izvor blizak Mileni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading