OGLASILA SE MAJA POSLE NOĆI SA DESINGERICOM! Posle bančenja na luks gajbi oženjenom reperu ima da poruči samo OVO!

Autor:

Zadruga

29.08.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Desingerica sinoć su se provodili na privatnoj proslavi, a sad se oglasila bivša zadrugarka!

OGLASILA SE MAJA POSLE NOĆI SA DESINGERICOM! Posle bančenja na luks gajbi oženjenom reperu ima da poruči samo OVO!

Foto: ST/Nikola Mutić, YouTube/Printscreen

Maja Marinković i Desingerica

Bivša zadrugarka, Maja Marinković, ponovo je dospela u žižu interesovanja kad je na jednom bazenu u Crnoj Gori uhvaćena sa oženjenim reperom, Dragomirom Despićem, poznatijim kao Desingerica. Iako Marinkovićeva negira da između njih dvoje postoji bilo kakva ljubavna konotacija, na društvenim mrežama se ipak komentariše drugačije, pogotovo otkako su sinoć ponovo uhvaćeni zajedno na privatnoj proslavi. 

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković i Dragomir Despić Desingerica

Naime, Maja i Desingerica tokom prethodne noći bili su gosti na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljice Tamare, koja je takođe i reperova menadžerka. Njih dvoje ni na jednoj od objava koje su izašle na društvenim mrežama nisu bili zajedno, kako bi verovatno izbegli dodatno povezivanje i dalje širenje ove afere. 

Međutim, Maja Marinković odlučila je da se oglasi posle provedene noći sa poznatim reperom i dodatno podigne prašinu oko njihovog odnosa. 

Naime, Maja je okačila na svom Instagram storiju sliku jednog grafita, a mnogi veruju da je tekst upravo posvećen oženjenom reperu. 

- U očima je istina, nebitna je priča - glasila je objava Marinkovićeve na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

Podsećanja radi, Maja Marinković je nedavno u razgovoru za Republiku govovorila o Dragomiru Despiću, te istakla da između njih dvoje nema ničega, kao i da je trenutno slobodna.

Stvarno ne znam o čemu se radi, videla sam da se piše o tome, ali ne znam o čemu se radi. Ljudi imaju pravo da pričaju šta žele, ali tu nema nikakve veze. Kada pričamo u množini, nikada nisam imala slučaj da mi neko odoli, ali kada je on u pitanju, tu stvarno nema ništa. Ja sam lepa devojka, bilo bi glupo da nemam dečka. Slobodna sam i spokojna, pronašla sam svoj mir, provodim vreme sa dragim ljudima, samim tim sam zadovoljna sobom - istakla je Maja nedavno za naš portal.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Maja Marinković i Desingerica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading