"NA ŠTA TI JA LIČIM?!" Maja odbrusila voditelju nakon ŠKAKLJIVOG pitanja o Desingerici, pa progovorila o Nućiju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.08.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila o navodnim aferama sa Desingericom i Nućijem!

"NA ŠTA TI JA LIČIM?!" Maja odbrusila voditelju nakon ŠKAKLJIVOG pitanja o Desingerici, pa progovorila o Nućiju! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Maja Marinković bila je gošća voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita", a on ju je više puta potkačio za odnos sa skandaloznim reperom Dragomirom Despićem Desingericom.

Maja je tokom emisije više puta negirala da je u bilo kakvom odnosu sa Desingericom.

- Izvini, Majo, iskaču mi klipovi, ljudi i dalje ne veruju da ništa nije bilo između tebe i Desingerice i da mu nisi "podmazivala" testeru - rekao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

- Bože, Darko, pa on je oženjen, na šta ti ja ličim?! To što sam imala nešto sa Prckom i gospodinom Pecom, koji je dobio nadimak Subotar, ne znači da tu ima nešto - odgovarila je Maja i zasmejala sve prisutne u studiju.

- Majo, da li si bila u vezi ili avanturi sa Nućijem, bila si na skoro svim njegovim nastupima i on te pohvalio da si zgodna i atraktivna? - nastavio je voditelj.

- Ne, on je skroz kul lik i obožavam njegove pesme. Njegova menadžerka je moja prijateljica i on je super frajer. Nismo se čuli, niti se poznajemo lično i to je to. Tada smo se na nastupu "snimili" pogledima, ali ništa više. Hvala mu svakako na lepim rečima - odgovorila je Marinkovićeva.

- Desingerica na "aparatima" - našalio se voditelj i zasmejao sve.

Podsetimo, Nući je nakon spajanja sa Majom za Republiku otkrio da li se između njih dvoje nešto desilo.

- Ja nju ne poznajem, nismo se čak ni upoznali tada, više smo pogledom iskomunicirali. Zgodna je, džaba joj to ako.. Nisam je upoznao, sve sledi nekim upoznavanjem i drugim stvarima, ne može na prvu. Možda joj je džaba što je zgodna, a možda i plus - rekao je Nući nedavno za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/M.P.

Maja Marinković i Nući

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

28.08.2023 15:15

Licis na: Nista !