BIVŠI BRAČNI PAR DRAGOJEVIĆ PONOVO ZAJEDNO U ZADRUZI: Dejan se vraća na mesto gde ga je Dalila prevarila sa Filipom, sledi HAOS!

Autor:

Zadruga

24.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević najavio ulazak u Elitu, u kojoj će učestvovati i njegova bivša supruga Dalila!

BIVŠI BRAČNI PAR DRAGOJEVIĆ PONOVO ZAJEDNO U ZADRUZI: Dejan se vraća na mesto gde ga je Dalila prevarila sa Filipom, sledi HAOS!

Foto: ST/Nikola Mutić

Dejan Dragojević oglasio se tokom letovanja, pa svima priznao da je napunio baterije i da je sada spreman za nove izazove, što je mnoge navelo na razmišljanje da će pobednik Zadruge 5 nastaviti svoju rijaliti karijeru i ući u Elitu, koja počinje 3. septembra.

Naime, kako je njegova bivša supruga, Dalila, nedavno uhvaćena na Novom Beogradu, u jednoj privatnoj klinici, kako obavlja lekarske preglede pred ulazak u Zadrugu 7, nije isključeno da će se oni ponovo naći oči u oči.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Dejan i Dalila Dragojević

 

Kako je i sam rekao, on je napunio baterije za narednih deset meseci, pa je jasno da se Dragojević uveliko spremao za novi izazov, a s obzirom da je u srećnoj vezi sa Jovanom, mnogi se pitaju kako je ona reagovala na ovu njegovu odluku i da li plaši da bi ovo moglo uticati na njihovu vezu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mika

25.08.2023 07:32

Ne verujem da su se razveli.