NOVA ŠOK TRANSFORMACIJA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Menja imidž češće od Madone, odlučila se na OVAJ POTEZ nakon estetskih korekcija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.08.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević potpuno promenila imidž!

NOVA ŠOK TRANSFORMACIJA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Menja imidž češće od Madone, odlučila se na OVAJ POTEZ nakon estetskih korekcija! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Voditeljka Dušica Jakovljević se potpuno transformisala pred početak "Elite". Popularna voditeljka televizije Pink je pre odlaska na letovanje imala nekoliko estetskih korekcija, a sada je odlučila da promeni i frizuru u skladu sa televizijom na kojoj radi.

Dušica je kosu skratila i ofarbala  u roze boju, što je odmah otkrila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Pink beba - napisala je Dušica preko objave i zahvalila se svojim frizerima.

Voditeljka radi punom parom pred početak nove sezone, pa je tako sa svojim starim i novim kolegama juče snimila novu reklamu za "Elitu", koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Podsetimo, pred odlazak na letovanje, Dušica je za Republiku ispred privatne klinike otkrila šta je radila na sebi.

Srećna sam što sam sve završila. Odlično je protekla operacija, anestezija je bila super, buđenje, toga sam se najviše plašila. Uradila sam još neke korekcije, malo dotekla podbradak i ruke, malo sam se remodulirala. Ja sve radim transparentno i namerno. Žene ne treba da budu osuđivane zbog estetskih operacija - rekla je Dušica, pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Ja sam pre svega morala da ih uradim, zašto onda da ne napravim da nos bude još bolji, kad već moram da sečem. Ja namerno razbijam predrasude - istakla je voditeljka.

Bila sam zadovoljna sobom, ali sam htela da budem još zadovoljnija. Više mi je bilo muka od odlaganja. Ovo odlažem od oktobra meseca - istakla je ona za Republiku tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading