NAPUSTILA SRBIJU, PA SE IZGUBILA: Dušica Jakovljević doživela PEH u Bugarskoj! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.08.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka se oglasila iz Sofije na društvenoj mreži Instagram

NAPUSTILA SRBIJU, PA SE IZGUBILA: Dušica Jakovljević doživela PEH u Bugarskoj! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević, popularna voditeljka televizije Pink i rijalitija "Zadruga", otišla je sa ćerkom do Bugarske, a u prestonici ove zemlje se izgubila. Naime, kako je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, Dušica nije mogla da pronađe parking mesto gde je ostavila svoj automobil.

- Inače, mi smo u Sofiji. Ćerka i ja pokušavamod a pronađemo parking gde smo ostavile kola i shvatimo da smo se vratile do hotela u kom smo odsele sinoć. Hajmo dalje - rekla je Dušica.

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Dušica se usnimila i pokazala kako izgleda par dana nakon skidanja zavoja. Podsetimo, ona je imala nekoliko estetskih korekcija na svom licu i telu, o čemu je pričala za Republiku nakon izlaska iz bolnice.

- Srećna sam što sam sve završila. Odlično je protekla operacija, anestezija je bila super, buđenje, toga sam se najviše plašila. Uradila sam još neke korekcije, malo dotekla podbradak i ruke, malo sam se remodulirala. Ja sve radim transparentno i namerno. Žene ne treba da budu osuđivane zbog estetskih operacija - rekla je Dušica pre nekoliko dana, pa dodala:

- Ja sam pre svega morala da ih uradim, zašto onda da ne napravim da nos bude još bolji, kad već moram da sečem. Ja namerno razbijam predrasude. Bila sam zadovoljna sobom, ali sam htela da budem još zadovoljnija. Više mi je bilo muka od odlaganja. Ovo odlažem od oktobra meseca - istakla je ona tada.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dušica Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading