VODITELJI "ZADRUGE" SE SKINULI I POKAZALI ČIME RASPOLAŽU: Dušica izaziva srčane smetnje, Darko zavodi starije gospođe, a tek da vidite Šopićkine SILIKONE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelji televizije Pink se skinuli na plaži, pa pokazali čime raspolažu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Novi TV format rijalitija ,,Elita" samo što nije počeo, a već dobro poznata lica Ružičaste imperije se uveliko spremaju za doček novih takmičara koji će svojim pričama oboriti sve rekorde gledanosti. 

Dok produkcija priprema prava iznenađenja, voditelji su odlučili da se opuste, pa su pokazali izvajana tela na plaži i bazenima. 

Foto: Ilustracija

Zadruga 7 Elita

 

Voditeljka Dušica Jakovljević nakon estetskih operacija skinula se u mini bikini i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Njen novi izgled oduševio je sve, naročito muški pol, koji nije mogao da ostane imun na njenu lepotu. 

Tu je i njena koleginica Ivana Šopić, koja je jedna od poželjnijih dama na našem estradnom nebu. Ona je svojim izvajanim telom i bujnim grudima pokupila sve simpatije njenih pratilaca. 

Međutim, i voditelj Darko Tanasijević golišavu fotku za trku ima. Darko se trenutno nalazi na odmoru, odakle vrlo često objavljuje provokativne fotografije, koje možete videti na društvenim mrežama, ali i našem video snimku, koji se nalazi na početku teksta. On je čak imao i jedan peh, jer je svojih telom uspeo da zavede stariju gospođu, koja ga je napala u jednom kafiću

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading