ALEKS SE SROZALA NA SAMO DNO: Besna kao furija tera fanove iz "lajva" jer joj NE ŠALJU NOVAC, blamu nema kraja (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

04.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno ponašanje Aleksandre Nikolić na društvenoj mreži TikTok, kidiše na fanove jer ne dobija poklone i novac!

 

 

Starleta Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", iako je osvojila prvo mesto i tako dobila nagradu od 50.000 evra, otkako je napustila imanje u Šimanovcima neretko "prosi" na društvenoj mreži TikTok, po ugledu na ostale učesnike ovog TV formata.

Naime, ubrzo nakon što se "Zadruga" završila, Nikolićeva je spas pronašla u pomenutoj socijalnoj platformi, koja joj je očigledno dobro legla kako bi zaradila još neki cent sa strane, i to od svojih fanova, koji verno prate njene "lajvove" i šalju joj "giftove", odnosno poklone, koji zapravo donose novac.

Republika

Foto: Tiktok, Pixabay

Aleksandra Nikolić TikTok

Međutim, u jednom od njenih "živih" uključenja, očigledno nervozna što joj pratioci ne šalju čuvene poklončiće u dovoljnoj meri, Aleks se razbesnela usred "lajva" i najpre zapretila svojim gledaocima, a zatim im i naredila da napuste njen profil.

- Ajde, šta ste došli tu da prisluškujete, vas 651 osoba, niko ništa ne "gifta" niti "tapka"! Ajde bre, ako ne "giftate" i ne "tapkate", napolje, bre - narediđivala je Nikolićeva u svom "lajvu" koji je podigao veliku prašinu na društvenim mrežama.

"Ovo je zlo od osobe, tako bahata i odvratna, neka je neko podseti da ima karijeru u Bujanovcu na koju nema ko nije tapkao", "Gde nestade ona dama sa šeširom iz Pariza", "Ništa tebi bez Bujanovca, ovako je navikla matorcima da izvlači pare", "Šta ti je profesionalna deformacija", samo su neki od komentara ispod klima koji kruži internetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading