ONA JE NOVA KUMA ANE ĆURČIĆ?! Milena Kačavenda dobila zamenu, zadrugarka joj zadala FINALNI UDARAC!

Autor:

Zadruga

28.07.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se pohvalila prijateljicom za sva vremena!

ONA JE NOVA KUMA ANE ĆURČIĆ?! Milena Kačavenda dobila zamenu, zadrugarka joj zadala FINALNI UDARAC!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić prolazila je kroz težak period tokom učešća u Zadruzi 6, a Zorica Marković bila joj je najveća podrška, iako su u njihovo prijateljstvo sumnjali mnogi ukućani, ali i gledaoci.

Ipak, one su i dan-danas bliske i ne daju jedna na drugu, dok je Ana totalno otpisala Milenu Kačavendu, koja ju je branila i išla protiv Zvezdana Slavnića, kako bi zaštitila svoju prijateljicu.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Iako su na početku tvrdile da nije došlo ni do kakve svađe, već su se samo malo distancirale, Ana je definitivno stavila tačku na prijateljstvo sa Kačavendom, a na njeno je mesto došla upravo Zorica. 

Ana je danas objavila fotografiju sa pevačicom i time poručila svima da je njihovo prijateljstvo neraskidivo i da se pojedini rijaliti učesnici džabe trude da na isto utiču.

- Prijateljstvo za sva vremena - napisala je Ćurčićeva ispod zajedničke fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ena

28.07.2023 20:43

A ko nebi stavio tačku na ženu koja ti udara na mrtvo dete, kao što je Milena Ani, sve zbog ljubomore i mogućnosti da je Ana trudna a daće Bog da bude, Milena je najgora vrsta ljudi, ona kad neznaju šta će pa idu na mrtve jezivo, a previše se okoristila na Anino ime, umesto da joj kaže hvala ona laje.... što dalje od Ane da bude, Zorice i Ana samo se vi družite, nemogu vam ništa

vesna

29.07.2023 05:41

Kod Ane ne opstaju ni decenijska prijateljstva, a tek novopecena ce imati mnogo kraci vek. Zivi bili pa videli !