DRAMA NA BAZENU: Lepi Mića izbacio gospođu iz takta, odmah se požalila spasiocima! (PAPARACO)

Autor:

Zadruga

28.07.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republika usnimio je pevačevu dramu na bazenu

Pevač i bivši zadrugar Lepi Mića poznat je i po svojim svakodnevnim fizičkim aktivnostima u "Zadruzi" i plivanju u bazenu po svim godišnjim dobima, a nakon izlaska iz rijalitija, redovni je posetilac bazena na Tašmajdanu. Paparaco portala Republika danas je usnimio zanimljivu situaciju na bazenu.

Naime, Lepi Mića se pokoškao sa jednom starijom gospođom, kojoj se nije dopalo što je pevač plivao poprečno. Počela je da ga kudi, a zatim se obratila spasiocima na bazenu.

- Ne možete poprečno, da Vam kažem - rekla je gospođa Mići, a zatim se obratila spasiocima:

Zašto ga ne opomenete? Ne sme da pliva tako, meni je rečeno lično da ne sme - istakla je ona.

Republika

Foto: Republika.rs

Gospođa se žali na Lepog Miću

Inače, Lepi Mića je sinoć bio gost u emisiji "Narod pita", gde je govorio o mnogim aktuelnostima nakon završetka rijalitija, a u jednom trenutku je Nenad Lazić Neca poslao poruku voditelju Darku Tanasijeviću i poručio mu da će tužiti pevača.

Naime, Neci je zasmetalo što Mića "ispira usta" njegovim imenom, te je odlučio da pravdu potraži na sudu i stane na kraj Mićinim uvredama i provokacijama. 

- Što se tiče tužbe, nek mi popuši ku*ac, a mene njegov tata zove telefonom, a njegov Neca pokušava da me provocira, a sada nek mi i on i njegova tužba popuše ku*ac - urlao je Mića u emisiji, nakon što je Tanasijević javno pročitao tiktokerovu poruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading