SRAMNO! Zvezdan Slavnić glumi ŽRTVU u jeku krivičnih prijava bivših partnerki za nasilje: Poistovetio se sa himnom ZLOSTAVLJANIH ŽENA!

Autor:

Zadruga

28.07.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ne prestaje da šokira javnost ponašanjem, a ovaj potez izazvao je gnev naroda!

SRAMNO! Zvezdan Slavnić glumi ŽRTVU u jeku krivičnih prijava bivših partnerki za nasilje: Poistovetio se sa himnom ZLOSTAVLJANIH ŽENA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo, Pixabay.com

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić tužila je svog nekadašnjeg partnera Zvezdana Slavnića zbog nasilja u porodici. Za Republiku se oglasila i Zvezdanova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić, koja je otkrila da je njena krivična prijava protiv Slavnića u toku i da se detaljno radi na svakom dokazu protiv njega. Slavnić se nakon obraćanja bivše supruge i bivše devojke oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana, Anđela, Zvezdan

On je okačio svoju fotografiju na stori na društvenoj mreži Instagram, zajedno sa pesmom "Fighter" (Borac), čuvenim hitom planetarne zvezde Kristine Agilere. Zvezdan je podelio sledeće stihove na engleskom jeziku:

- To me čini mnogo jačom, to me tera da radim mnogo više, to me čini mnogo mudrijom, hvala što si me napravio borcem - glase stihovi Kristine Agilere koje je Slavnić podelio na svom Intagram profilu, a koji su začudeli mnoge.

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić

Iako se Zvezdan pronašao u ovim stihovima i posvetio ih svojoj borbi sa bivšim partnerkama, bizarna je činjenica što se opredelio za ovu pesmu.

Naime, Kristina je ovu pesmu posvetila svim ženama koje trpe nasilje u porodoci, želeći da ih ojača svojim stihovima. Ona je jednom prilikom govorila o svom odrastanju u haotičnoj atmosferi u domu punom zlostavljanja, gde se nije osećala sigurno. Da bi se oslobodila ovog osećaja, počela je da piše pesme sa 15 godina i tada je pronašla svoj glas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading