"UPOZORILA SAM JE ŠTA JE ČEKA..." Ana Ćurčić i Anđela sa DOKAZIMA teraju Zvezdana Slavnića na ROBIJU!

Autor:

Zadruga

27.07.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivno za Republiku, prva izjava Ane Ćurčić nakon što je Anđela Đuričić podigla tužbu protiv Zvezdana Slavnića za nasilje u porodici!

"UPOZORILA SAM JE ŠTA JE ČEKA..." Ana Ćurčić i Anđela sa DOKAZIMA teraju Zvezdana Slavnića na ROBIJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Za portal Republika oglasila se Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, nakon što je odjeknula vest da je tokom afere sa rijaliti učesnicom Anđelom Đuričić, tukao, te da je crnogorska starleta trpela fizičko nasilje. 

Ana za Republiku ističe da je već obavljala razgovor sa Anđelom, te da ju je upozoravala da će doći do fizičkih obračuna, ali da je ona nije slušala. A kao žena koja je godinama trpela nasilje, Ana ističe da svim ženama pruža podršku koje su žrtva bilo kog vida nasilja nad njima. 

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- U startu želim izuzeti Anđelin i moj odnos kakav je bio u Zadruzi i želim je gledati kao žena ženu. Pričala sam i unutra Anđeli o tome, i znala sam šta je čeka, jer sam ja godinama bila na njenom mestu. Zbog toga sam joj i više puta rekla samo ti njemu veruj. Došlo je do toga da cela moja istina kroz koju prolazim medijski linč mesecima, a prevrće se u laži, stane na put. Pa mi je drago što je podnela krivičnu prijavu, jer se nasilju tako i staje na put - govori Ana za Republiku. 

- Krivo mi je što mi narod, zadrugari, a i ona sama, nisu poverovali odmah, nego se moralo desiti, da ona ovo doživi. Još jednom ću reći, niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da ih bilo koja žena oboju -  govori Ana za Republiku. 

- Moja krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je još uvek u toku, iz razloga što je bilo jako puno nasilja u ova četiri i po meseca i detaljno se radi na svakom dokazu o njegovom nasilju. Moji advokati i ja se nadamo da ćemo u toku sledeće nedelje, završiti sve to, pa ću vas obavestiti o svim detaljima - govori Ana za Republiku. 

- Ja moram još jednom da naglasim, da svi ženama koje su žrtva porodičnog nasilja i bilo kog nasilja nad njima, pružam podršku i naglašavam da nasilje ne smeju da trpe i da uvek prijave! 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading