OKRŠAJ TAKIJA I CARA U ZADRUZI 7: Šok-bomba u "Eliti", Maja Marinković će imati pune ruke posla!

Autor:

Zadruga

07.07.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Marinkovićeva bila u svakom prethodnom rijalitiju, očekuje se da će biti deo i sledećeg, a da bi sve bilo zanimljivije, pridružiće joj se i otac i bivši momak.

OKRŠAJ TAKIJA I CARA U ZADRUZI 7: Šok-bomba u "Eliti", Maja Marinković će imati pune ruke posla!

Foto: Ilustracija, Antonio Ahel/ATAImages

Već danima je glavna tema nova sezona “Zadruge 7”, koja je najavljena kao “Elita”, a iako će se među takmičarima naći imena poznatih pevača i bivših učesnika “Farme” i “Velikog brata”, tako ćemo i gledati nove rijaliti zvezde.

Taki je imao želju da uđe i prošle sezone, Maja je insistirala da bude sama, a on pošto je znao na šta je sve spremna pred kamerama, te da joj treba podrška van Šimanovaca, odlučio je da se povuče. Sada to nije slučaj. Taki u rijalitiju vidi pametnu i laku zaradu, koja mu je sada neophodna, te ga ne zanima ako i Maja dobije poziv – naveo je izvor za “Super TV” i dodao:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki i Maja

Još mu veći izazov stvara što je poziv od produkcije ponovo dobio i Filip Car. Oduvek je želeo da se sukobi sa njim. Sada će imati pravu priliku.

Iako se Car nedavno verio sa Aleksandrom Nikolić i rekao da želi da se skrasi, novac će ga verovatno ubediti u suprotno.

Car ozbiljno razmatra da provede još jednu sezonu u rijalitiju. Ove godine je bio dosta mirniji nego ranije i smatra da će ponovo moći da izgura i uzme dobar honorar. Činjenica je da drugi realan prihod novca baš i nema, te će na kraju morati da se okrene “Pinku” – navodi izvor i dodaje:

Republika

Foto: ATAImages

Aleks i Car
Iz produkcije znaju da će im gledanost biti još veća ukoliko spoje Takija i Cara, kao i Maju, jer odnosi između njih odavno ključaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading