ANĐELA ODLUČILA DA UNOVČI RASKID SA ZVEZDANOM: Zarađuje od sopstvene tuge, plače za fanove i moli za preglede!

Autor:

Zadruga

30.06.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić i dalje traži medijsku pažnju, pa koristi raskid sa Zvezdanom u te svrhe!

ANĐELA ODLUČILA DA UNOVČI RASKID SA ZVEZDANOM: Zarađuje od sopstvene tuge, plače za fanove i moli za preglede!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić odlučila je ponovo pokrene svoj Jutjub kanal, a juče je izbacila i prvi video, gde je odgovarala na pitanja svojih fanova. Dotakla se rijalitija, ulaska u novu sezonu, raskida sa Zvezdanom Slavnićem i prvim susretom sa porodicom. Klip je nazvala "Odgovarala sam na vaša pitanja! PLAČEM ZBOG RASKIDA!"

- Ne postoji ništa zbog čega se kajem. Promenila bih to da, tj. da sam mogla da saznam istinu, da je Zvezdan ostavljen od strane Ane. Tako da, čitavo vreme sam živela u laži, nisam znala da je slobodan. Bila bih bezobraznija. Drugo ništa ne bih promenila, samo to da saznam istinu, da je ostavljen - istakla je Anđela, a zatim se rasplakala.

Republika

Foto: Youtube.com/Andjela Djuričić

 

Anđela je ceo dan reklamirala svoj video na jutjubu, kako bi zaradila što više pregleda, a ista situacija je i danas, pa je opet podsetila fanove da pogledaju njen video i otkriju zašto je plakala zbog raskida sa Zvezdanom.

Iako je rekla da ne želi preterano da komentariše tu temu, jer prolazi kroz težak period, čini se da je Crnogorka odlučila da unovči svoju tugu i zaradi od raskida sa Slavnićem, s obzirom da je to tema o kojoj se posebno priča i piše u javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zoran

30.06.2023 18:44

Naravno da se ne kaje glupaca! Da ima i malo mozga koji funkcioniše znala bi šta da radi,a ovako se samo ukopava još dublje,al što sebe,vec i svoje najbližnje!😂