ZVEZDAN SLAVNIĆ VEZIVAN RĐAVIM LANCIMA I KATANCIMA ZA BOLNIČKI KREVET: Šokantna priča iz ZATVORA od kojih se ledi krv u ŽILAMA!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je boravio u zatvoru 2009, Zvezdan je imao operaciju na srčanoj aorti, koja mu je izvedena u Kliničkom centru, tačnije na Institutu za pulmologiju.

ZVEZDAN SLAVNIĆ VEZIVAN RĐAVIM LANCIMA I KATANCIMA ZA BOLNIČKI KREVET:  Šokantna priča iz ZATVORA od kojih se ledi krv u ŽILAMA!

Foto: instagram.com/printscreen

Zvezdan Slavnić

Posle višemesečnog pritvora u Okružnom zatvoru u Kruševcu zdravstveno stanje Zvezdana Slavnića se pogoršalo. Dok je boravio u zatvoru 2009, Zvezdan je imao operaciju na srčanoj aorti, koja mu je izvedena u Kliničkom centru, tačnije na Institutu za pulmologiju.

Njegov tadašnji branilac izjavio je da je Slavnić posle intervencije vezan rđavim lancem i katancem za bolnički krevet zbog bojazni da ne pobegne, a sam nije mogao ni do toaleta. Uz lanac i katanac, čuvala su ga dva zatvorska čuvara iz Centralnog zatvora.

Pošto mu je operacija aorte hitno rađena pod temperaturom, on je u međuvremenu dobio i emboliju pluća, pa je ponovo prebačen na KBC. Njegov branilac je tada istakao da je Zvezdan i kao dete imao srčane tegobe, ali je naglašavao i da je njegovom lošem zdravstvenom stanju doprinelo i to što je pravo iz ćelije kruševačkog zatvora maricom prebačen na operacioni sto KBC u Beogradu.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading