MATORA I ANITA SE JAVNO DOHVATILE! Razmenjivale nežnosti, ljubile se i pipkale pred svima, ne mogu da obuzdaju strasti! (FOTO)

Autor: P.R./A.D.

Zadruga

23.06.2023

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora ne mogu da se obuzdaju.

MATORA I ANITA SE JAVNO DOHVATILE! Razmenjivale nežnosti, ljubile se i pipkale pred svima, ne mogu da obuzdaju strasti! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Matora i Anita Stanojlović

Jovana Tomić Matora i njena devojka, sada verenica Anita Stanojlović pojavile su se zajedno na Music Week-u gde nisu uspele da se odupru strastima, te su se pred svima mazile i ljubile.

Naime, naša ekipa ih je uhvatila kako javno razmenjuju nežnosti. Nisu se odvajale, ljubile su se sve vreme, a strasti su im očigledno rasplamsane, te ne uspevaju da se suzdrže ni na javnim mestima.

Podsetimo, njih dve planiraju venčanje, a sada su otkrile detalje svadbe.

- Došle smo da podržimo kumu koja je u organizaciji, ali i svakako da uživamo! Kuma je organizator venčanja, ali bićete upućeni, datum je 11. a o svemu ćete čuti i videti. Biće slika, biće intimno, 20 prijatelja, a posebno ću napraviti za rijaliti učesnike, biće velika žurka, biće pozvani i mediji, to će biti pet dana posle svadbe! - rekla je Matora, pa dodala:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora o svadbi

- Bila je tenzija, bilo mi je neprijatno, a ko bi tako stao ispred majke, tetke i maksimalno, jako rekao, meni je bilo lakše, bilo je sebično, ali da, zaljubljena sam! Sigurna sam u njenu ljubav i biće najlepša mlada! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Matora

24.06.2023 15:30

Opsednuta mladim devojkama ne heteroseksualkama. Sta ovo dete rado sa svojim detetom?