VERENE ZADRUGARKE NE MOGU DA SE OBUZDAJU: Matora i Anita ne biraju ni vreme, ni mesto, Jovanina drugarica podelila snimak njihove akcije!

Autor:

Zadruga

17.06.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Anita započele su zajednički život, a više se ne razdvajaju!

VERENE ZADRUGARKE NE MOGU DA SE OBUZDAJU: Matora i Anita ne biraju ni vreme, ni mesto, Jovanina drugarica podelila snimak njihove akcije!

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora zaprosila je Anitu Stanojlović u emisiji "Zadruga - Narod pita", a već juče su kupile burmu, pa je samo pitanje trenutka kada će izgovoriti sudbonosno "Da" i stati na ludi kamen.

Iako je ova njihova odluka iznenadila mnoge, verene zadrugarke su naišle na podršku porodice, ali i mnogih bivših cimera.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

 

Između ostalog, one su se danas sastale sa Anom Spasojević, koja je podelila fotografiju Anite i Matore, koje se ljube, pa napisala "Vidi ih". Iako su mnogi sumnjali u njihove emocije, zadrugarke su se izborile sa svim problemima i hejt komentarima, pa danas uživaju u ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading