ALEKS SUROVO O ANI ĆURČIĆ: Da nije bila kontradiktorna, da je ostala dosledna bila bi BOG! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.06.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić iskreno je progovorila o Ani Ćurčić.

ALEKS SUROVO O ANI ĆURČIĆ: Da nije bila kontradiktorna, da je ostala dosledna bila bi BOG! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' komentarisala je sinoć u emisiji ''Narod pita'' učešće Ane Ćurčić u rijalitiju.

- Videla sam da je taj klip najgledaniji. Bio je 28.januar, moj rođendan. Ana je ušla, mi smo se skamenili. Ana samo da je ostala dosledna sebi i da nije pisala tu pesmu, da joj se nisu kosile reči i dela...Mnogo kontradiktornih je postupaka imala, njena kuma je napolju valjda izjavljivala druge stvari, ali da je ostala ovakva i da je završila i sasekla, da nije bilo ispuštanja duše, Ana bi bila Bog - rekla je Aleks.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić o Ani Ćurčić

- Sale Luks je rekao: "Ja sam mislio da ću da pokidam i da ću da budem super, ali kad sedneš za crni sto, da 40 ili 50 ljudi mogu da ti kažu nešto" - rekla je Dušica.

- Što se tiče Ane, ja smatram da je nju rijaliti dosta pojeo, tj. gledala je da udovolji, da dokaže da ga ne voli, a opet je drugačije govorila, na primer, ono skidanje temperature... Anđela je bila tu pored njega kao devojka, da li mu je pomagala ili nešto, onda dolazi Ana i kao hoće da mu skine temperaturu. Sve u svemu, da joj se nisu kosile reči i dela mnogo bi bolje prošla, svaka joj čast i na drugom mestu - rekla je Aleks, a Dušica je dodala:

Foto: RTV Pink

Aleksandra Nikolić o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću

- On je zamolio da je pusti da se pobrine za njega, pritom je on ostavio Anu zbog Anđele i oni su zvanično u vezi, sada to nema smisla ni logike, a zameralo se Anđeli što ih nije pustila.

- Čekaj, zašto bi ona skidala njemu temperaturu?! Sve je ostalo nedorečeno, jedva čekam da Ana gostuje i objasni, verujem da će i njoj dosta pomoći...Treći dan pričamo da je Ana u pravu, mi nismo znali šta da radimo, te Anđela, te Ana, sve je bilo zapetljano. Videla sam da su Anđela i Zvezdan zajedno, mnogi nisu verovali da će opstati - rekla je Aleks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading