''DIGLA SAM SE KAO FENIKS!'' Aleks pravdala UVREDE Filipa Cara: ''Kada ideš srcem, ne razmišljaš!'' (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.06.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila o svađama i uvredama koje je trpela od Filipa Cara.

''DIGLA SAM SE KAO FENIKS!'' Aleks pravdala UVREDE Filipa Cara: ''Kada ideš srcem, ne razmišljaš!'' (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Voditeljka Dušica Jakovljević razgovarala je sa pobednicom šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandrom Nikolić. A ovom prilikom je Aleksandra otkrila zašto je tako lako prelazila preko uvreda koje joj je Filip Car upućivao u burnim svađama koje su imali, što joj je zamerila gospođa iz Požege koja se uključila u program.

Foto: RTV Pink

Aleksandra Nikolić o svađama sa Filipom Carem

Nekad moraš i da se spališ da bi se ponovo rodio - rekla je Dušica.

- I onda se digneš kao feniks. Nisam odgovorila ženi, jeste dolazilo do svađa između mene i Filipa, govorila sam da nikad neću biti sa njim, ali to je bilo u trenucima kad mi nije verovao, ali ja njega volim i znam da i on mene iskreno voli, ne folira se i jeste ono pravo. Nekad sam brzo prelazila preko toga, rekli su mi da sam trebala da ga stavim na lager, ali kad ideš srcem ne razmišljaš ni o čemu - rekla je Aleks i dodala:

Foto: RTV Pink

Aleksandra Nikolić o Filipu Caru

- Ja mislim da sam ja u životu prošla mnogo gore stvari nego ove svađe u Zadruzi. Mene život nije mazio, morala sam mnogo ranije da stanem na svoje noge. Morala sam da budem glavna u svojoj kući, Ja bih za svoju porodicu sve uradila. Prođe dan, dva, tri, zaboravi se. Imaš ljude koji se posvađaju za sastankom i posle ''Ajmo na cigaru'' kakvu cigaru crnu? Filip je neko ko je meni neke ružne stvari izgovarao. On nekada da bi nešto dokazao on od svega toga poludi i počne da vređa.. Iz svoje neke povređenosti i razočaranja. Mislim da možemo imati dobru budućnost i nekako smo skladni. Mislim da napolju nećemo imati uopšte problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

13.06.2023 12:15

Čestitke Aleksandri na pobedi i onima koji su se pronašli u njenim životnim pričama, životvim iskustvima, karakternim osobinama i svemu ostalom. Noćas ista pitanja kao i u prethodnim sezonama (prošlost njena i broj parnera, poniženja koja je doživela od Cara i njegova krimi prošlost...), isti odgovori (srce, ljubav...), iste pohvale i osude, pokloni donešeni u emisiju da kamere snime, samo je drugi partner ove sezone., nije Dejan nego Car. Janjuš, Dejan, Car (uskočio malo Kristijan, Zvezdan, Osmakčić, Bilal...). Izgleda kao da Aleks svake sezone ima i odigra novu ulogu. Trud se konačno isplatio. Ne želim, ali mislim, da od ove ljubavi nema ništa, porodica su sestra i majka a one imaju sasvim druge aršine kada je ponašanje i rad u pitanju. Crikvenica, nema šanse! "...mali je ovo grad, u nje u sve se zna ..." Eto njih u novoj sezoni nekog rijalitija.