OGLAŠAVANJE VELIKOG ŠEFA PO PITANJU NASILJA U ZADRUZI: Doneta zvanična odluka produkcije!

Autor:

Zadruga

04.03.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef oštro sankcionisano divljačko ponašanje!

OGLAŠAVANJE VELIKOG ŠEFA PO PITANJU NASILJA U ZADRUZI: Doneta zvanična odluka produkcije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako je emisiju "Pitanja novinara" prekinuo haos između Miljane Popović Valentine Stanković, Miljanu su zadrugari odvajali od Valentine, koju je počupala zbog toga što joj je ukrala cigarete.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9_WgaKCetas

 

Zadrugarima su pre samog ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima predočena pravila, jasno je da se svaki vid agresivnog ponašanja strogo kažnjava.

Kako je Miljana čupala Valentinu, Veliki šef doneo je odluku da kazni glumicu šestomesečnim honorarem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dule

04.03.2023 21:48

Produkcija ih tera da prave veštačke verbalne sukobe, svadje i tuče.

Danica

05.03.2023 00:38

Kao prvo vi vajni novinari ,ne kaže se HONORAReM , već HONORAROM!!! A drugo, Mitrović je preterao,uveo je ovu maloletnu prikrivenu kurvicu ,odvratnu valentinu,ko je prvo i sta je, kači se balavica na starije muškarce,ljubaka ih, kao zvezdana dok leži, krade zadrugarima, neka je glumica počupala,trebalo je da je prebije za kradju! Umesto da kazne ovu balavu gaduru ,kaznise sa šest meseci honorara glumicu , SRAMOTA ,NEMAM RECI !! Bas su joj lepo ukazali da kradja nije ništa i da može da nastavi,bezobrazluk !!!! Mogli bi da sugerisete produkciji da ovo što rade nije u redu, najblaže rečeno bezobrazluk.

Dana

05.03.2023 00:49

A zašto veliki šef nije kaznio preksinoc onu kucku lažljivu, anu , kada je onako urlala i krvnički napala ANDJELU i takodje je cupala???? Čak je i na zemlju oborila!!!! Sramota, zašto je štite, gadura matora koja laže ko pas. Njoj oduzeti bar tri meseca ili je izbaciti, ološ ušla da maltretira, gde joj je ponos ,BEDNICA, sve je zvezdan rekao posle, ne branim ga , ali ona je odvratno zlo!!!!