HISTERIJA ANĐELE ĐURIČIĆ: Zvezdanova ljubavnica zapenila na Anu od besa, haos u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

04.03.2023

01:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pozelenela od besa na Anu Ćurčić!

HISTERIJA ANĐELE ĐURIČIĆ: Zvezdanova ljubavnica zapenila na Anu od besa, haos u rijalitiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević razgovarao je sa Anđelom Đuričić.
 

- Do kakvog je konflikta i zbog čega došlo sad u pabu? - pitao je Darko.

- Nismo se razumeli kao i po običaju, a ja sam sebe odbranila. Ne dozvoljavam mu da osporava moje mišljenje.

- Čini se da ti ide na živce jer se zadrugari priklanjaju Ani jer vi kažete da je žrtva i misliš da rade to iz koristi i interesa,a da je manje vredno šta radiš i kažeš ti - rekao je Darko.

- To što joj je urađeno ne znači da ja nemam pravo na mišljenje, pa makar i da sam ubila čoveka. Niko mi nije odsekao jezik, imam pravo. Nikad se nisam priklanjala nekome - rekla je Anđela.

- Ne želim da tumačim i da ulazim u to. Ne bi trebala da komentariše moju proodicu kao što i ja njenu ne komentarišem - rekla je Anđela.

 

- Mnogima je čudno kako ljubomorišeš na Maju, a uzela si ga drugoj ženi - rekao je Darko.

- Imam pravo na to. Nećemo svaki dan da mi sudimo za isto delo. Top će zauvek stajati, ali nećemo iznova pričati o tome. Da preotela sam ga, i? Imam pravo da ljubomorišem na stvari koje mi smetaju, ali to ne umanjuje to što je ostavio ženu i muvao se sa mnom. Ona je trebala da bude svesna da dolazi u prostor - histerisala je Anđela.

Detaljnije u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
An

04.03.2023 11:09

Au, ovo je više od histerije. Ovolika količuna besa i bezobrazluka upućuje na nešto drugo. Da li neko želi da pomogne ovoj devojci i izvuče je iz ovog ambijenta i veze koji nisu za nju. Da li je Anđela priređivala ovakve scene i svojoj porodici u situacijama kad oni ne dele njene stavove i miškjenje? Anđela nema stabilnost u svom karakteru, nema poštovsnja i empatije prema prijateljicama Matoroj i Ani, ona ih samo korisri. Anđela je loša osoba.

ELENA

06.03.2023 08:54

andjela sada govori istinu i ona kao yaljubljena yena realno prica ya smrdusu anu koja ispira svima moyak po kuci ana je odron i folirant