ZVEZDAN IZVODI RITUAL NAD ANĐELOM: Otkriveno zašto Slavnić češlja ljubavnicu, naježićete se kada budete videli! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.02.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila je detalj o ritualu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

ZVEZDAN IZVODI RITUAL NAD ANĐELOM: Otkriveno zašto Slavnić češlja ljubavnicu, naježićete se kada budete videli! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda prošle noći gostovala je u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević, a tom prilikom progovorila je o prljavom vešu i pravom licu Zvezdana Slavnića i njegovoj prošlosti. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

Međutim, ujednom trenutku Milena je ispričala i detalj o Anđeli Đurišić i zbog čega joj je Zvezdan češljao kosu pre nekoliko nedelja.

 

 

Kako ističe Kačavenda, to je bilo kako bi proverio kvalitet kose, budući da ima nasilničke momente, pa da zna da li će izdržati njegova stanja. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda Zadruga 6

 

- Ovo je komedija, ova mala nije normalna. Kada bi ovo Zvezdanu rekla pijana ili trezna, van kuće, ona ne bi imala zube i kosu. Kada sam videla da on nju češlja, ja sam se smejala, ja sam rekla da je on samo proveravao kvalitet kose, kako će bolje da joj je iščupa. On je čovek koji fizički zlostavlja, on je jedna lignja od manipulatora, ja ne znam odakle njemu da je on dobar frajer? Ovaj s*ks, ovo je haos! Sada je dominantan samo u horizontali! Odvratan je, ružan je koliko je težak, jedna smrdibuba od personalitija - ispričala je Milena u razgovoru sa Dušicom. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading