PROMENIO PLOČU! Nakon udara fanova, Mensur pokušao da se OPERE od svakog odnosa sa Anđelom, pa spomenuo i NOVU DEVOJKU!

Autor:

Zadruga

19.02.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je nedavno otkrio da je bio sa Anđelom Đuričić, Mensur Ajdarpašić sada priča drugačije.

PROMENIO PLOČU! Nakon udara fanova, Mensur pokušao da se OPERE od svakog odnosa sa Anđelom, pa spomenuo i NOVU DEVOJKU!

Foto: printscreen/RTVPink/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'' Mensur Ajdarpašić nedavno je priznao da je bio u letnjoj šemi sa aktuelnom učesnicom šeste sezone, Anđelom Đuričić, međutim, sada je promenio ploču, pa je pokušao da opere ruke od druženja sa mladom Crnogorkom, te se se osvrnuo i na napade njenih fanova nakon lajva u kojem ju je žestoko isprozivao.

- Ja sam se tim povodom oglasio. Stvarno me to ne zanima i ne želim da govorim o tim stvarima. Ne zanima me to. Nisam ja nikome kriv za ono što rade one. Nema potrebe da se bavim ja njenim fanovima, nije moja sfera interesivanja - rekao je Mensur, a onda pogazio navode da je bio intiman s Anđelom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Mensur Ajdarpašić i Anđela Đuričić bili zajedno Zadruga

- Ne želim da insinuiram. Ljudi nisu razumeli i ispostavilo se da je tako. Ne želim da govorim da li je nešto bilo, bilo bi glupo da govorim o detaljima. Družili smo se, provodili vreme zajedno... - poručio je Ajdarpašić i dodao:

- Da li je Anđela u biti bila drugačija, to je diskutabilno. Ispostavilo se da je sve suprotno od onoga što je govorila. Nemam lepo mišljenje ni o njoj, ni o Zvezdanu ni o njegovoj ženi. Shodno situaciji u kojoj se nalaze moram da kažem da je sve izgubilo smisao, njihovo ponašanje, njihovi životi, sve što oni rade. Ništa novo nije urađeno. Nije se ništa novo desilo. Ima toga i napolju. Neću se čuditi. Mnogo gore stvari se dešavaju napolju, to mi kvari mišljenje o većini devojaka i žena - rekao je Mensur i progovorio o svojoj novoj devojci koju je predstavio javnosti za Dan zaljubljenih.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Mensur Ajdarpašić

- U vezi sam, zauzet sam. Zadovoljan sam za sada. Rekao bih da će sve biti kako treba. Srećan sam i to je to. Ja gledam da ne eksponiram lepšu polovinu i ne težim tome da bude devojka iz javnog sveta. Videćemo šta će nam se dalje dešavati - poručio je bivši zadrugar u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

20.02.2023 10:11

Ona je bila vrlo zagrejana za Mensura jer nije imala nikog jačeg. Ona misli da je Zvezdan jači pa se "zaljubila" u njega.