MENSUR ZAPRETIO ANĐELI SKANDALOZNIM SNIMCIMA! Ajdarpašić besan kao ris nakon priznanja da je bio u ŠEMI sa Đuričićevom: Objasniću vam ko su NEVINE!

Autor:

Zadruga

05.02.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić je istakao i da ima dokaze o mnogim devojkama iz "Zadruge", koje njihovi fanovi predstavljaju kao svetice.

MENSUR ZAPRETIO ANĐELI SKANDALOZNIM SNIMCIMA! Ajdarpašić besan kao ris nakon priznanja da je bio u ŠEMI sa Đuričićevom: Objasniću vam ko su NEVINE!

Foto: instagram.com/mennsssur

Bivši učesnik "Zadruge" Mensur Ajdarpašić javno je raskrinkao nekadašnju cimerku Anđelu Đuričić, kada je otkrio da su bili u letnjoj šemi tokom prethodne godine i da su se nekoliko puta videli na Crnogorskom primorju. On je takođe osudio njeno ponašanje u aktuelnoj sezoni rijalitija, a zbog njegovog priznanja digla se velika prašina na društvenim mrežama.

Naime, Mensur se nakon razotkrivanja svoje zemljakinje našao na udaru njenih fanova, a zbog toga je odlučio da održi "lajv" na svom Instagram profilu.

- Hteo sam da se uključim, nemam običaj da palim "lajv", ali dobio sam potrebu da objasnim svim fanaticima i ljudima koji podržavaju dotičnu gospođicu iz Herceg Novog, protiv koje ja nemam ništa i koja me u životu ne zanima. Ni ona, ni taj šljam ostali koji je u rijalitiju. Ne interesuju me uopšte u životu. Voleo bih da odgovorim tim ljudima na par nekih konstatacija. Vidim na komentarima tamo, šalju mi - krenuo je Mensur, pa odmah nastavio:

Republika

Foto: instagram.com/mennsssur

Mensur Ajdarpašić lajv na Instagramu

- Prvo su mi stizale poruke da uđem i da je spasem i da joj pomognem. Kome da pomognem? Šta sam ja, Konan? Treba čitavog života da pomažem nekome? Dosta sam bio budala! Bio sam velika budala i platio skupo. Položio sam fakultet i imam licencu za gluposti. Šta ja treba, da čitavog života čuvam tuđa d*peta? Čuvao sam šta sam čuvao, zaj*bao se šta sam se zaj*bao. Zgrešio i pogrešio šta sam pogrešio. Koliko sam se davao za druge, toliko ću sad za sebe. Zamislite da sam se sebi posvećivao koliko sam se posvećivao glupostima, odronima, budalaštinama, gde bih sad bio i šta bih napravio od sebe. Ja sam izgrešio, duplu grešku napravio i shvatio. Meni nakon svega toga, vi fanatici koji volite blud i nemoral i opravdavate gluposti to pišete. Ne možete da opravdate devojku koja se j*be sa čovekom 30 godina starijim od nje. Ako je volite, uzmite je za kuću, nek vam takva sutra bude ćerka ili snaha. Deca nek vam budu takva, vama koji me psujete. Nemojte meni da pričate koga treba da zaštitim. Kažu: "Naša je, Crnogorka, zaštiti je". Takva je, da nije, ne bismo ovo gledali. Ne znam šta ljudima nije jasno? Ne mogu da verujem koliko su ljudi plitki. Ne znam kako te devojke tretiraju sebe same, kako vole da ih tretiraju. Zamišljaju li neku svoju budućnost, imaju li svoju viziju i cilj? Zamišljaju li muškarca pored sebe ili nekog klošara, uličara, degenerika koji je pola života proveo po zatvorima? Ili nekog klošara koji je krao, tetoviran od glave do pete, smrdi na dva kilometra, neuredan, smrde mu noge, ne znam šta hoće od života - nastavlja besno Ajdarpašić.

Mensur je istakao i da ima dokaze o mnogim devojkama iz rijalitija, koje njihovi fanovi predstavljaju kao svetice.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

- Ali to opet nije moja stvar, samo sam tu da iskomentarišem. I nisam rekao da smo bili. I ja sam rekao da sam se dva puta video sa Anđelom, a ja ne lažem. Nisam pričao, ali nemojte da ja pričam i da izbacujem slike i snimke. Mnogih! Da vam usta začepim svima! Ja ne pričam, nemojte da ja progovorim. Sve te vaše "nevine"... Objasniću vam ja ko su vam nevine. Nego mene to ne zanima, ja se time ne bavim. Nije vam Mensur kriv što vam je mala obraz uzela. Nije je Mensur terao. Šta sam ja, narodni heroj za usamljene i nesnađene devojke? Svakog dana razmišljam, tako mi je došlo prvi put, onako da se oglasim i da javno kažem ono što imam. Svestan sam svojih grešaka i mnogo sam ljut na sebe. Opraštam sebi i idem dalje sa ciljem da nemam pravo ni na jednu grešku više. Takve greške sam napravio, da ne smem više da imam propuste, naročito kad su žene u pitanju i moji ciljevi. Sebe guram, sebe usmeravam. Popuštao sam tamo gde nije trebalo, zatezao gde nije trebalo - poručio je Ajdarpašić.

Republika

Foto: instagram.com/mennsssur

Mensur Ajdarpašić lajv na Instagramu

Mensur je opleo i po Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću.

 

- Ana, koja je ušla u "Zadrugu" i ljubi se i grli sa Zvezdanom, nije ništa bolja od njega. I on, i Ana, i Anđela. Ništa roba, svo troje. Kao ona objašnjava njemu kako je ona njega čekala. Drama. Okej, razumem ja, ali ne mora baš da gazi na sebe. Takav čovek ne treba da ti prilazi više. Jedino ja da odem i spasavam sve tamo... Ali Mensur treba sebe da spasi - istakao je bivši zadrugar.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube/Printscreen

Anđela Đuričić, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
MINA

06.02.2023 08:56

BRAVO MENSURE SVU SRECU TI YELIM DOBRIIPRAVEDNI MOJ MENSI

Danica

06.02.2023 11:24

Mrrrsss bre, svi ste vi jedan veliki iii ološ, belosvetski,sram te bre bilo,sta je sad i ti pljujes ako ste bili dva puta na piću???!!! Bedo barska!! Ko si bre ti,sljamu? Pljuju po ovom bolesniku i ovoj ludoj ani.

Td

06.02.2023 14:07

E, stvarno sam mislila da si čovek, a ti običan BEDNIK!

Anika

06.02.2023 18:42

Bravi Mensure! Gde si ti dosad bio, u biblioteci. Sta si ti pokazao u Zadruzi? Jahao si, seti se ako di zaboravio. Imas pravi na popravku. Nepristojno je da vredjas devojku s kojom di bio u" nekoj vrsti odnosa". Muskarcino!