JAVIO SE ANĐELIN OTAC! Najnovija dešavanja iz doma osramoćene zadrugarke, Đuričić nikad bešnji imao da poruči SAMO JEDNO!

Autor:

Zadruga

05.02.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anđele Đuričić zavukla se u mišiju rupu zbog skandala koji im je priredila ćerka u rijalitiju.

JAVIO SE ANĐELIN OTAC! Najnovija dešavanja iz doma osramoćene zadrugarke, Đuričić nikad bešnji imao da poruči SAMO JEDNO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Roditelji kontroverzne učesnice aktuelne sezone "Zadruga" Anđele Đuričić, Veliša i Ljiljana Đurišić, u potpunosti su se povukli iz javnosti, te gotovo da i ne izlaze na ulicu zbog sramote koju im je ćerka priredila kada je rasturila višegodišnju vanbračnu zajednicu 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, sa kojim je pred milionskim auditorijumom pravila dete.

Naime, njeni roditelji ni reč ne žele da kažu za medije nakon javne bruke, a prema pričama, ne komuniciraju ni sa komšijama u Đenovićima u Crnoj Gori, gde im je porodična kuća. Nekretnina u kojoj žive, a deo izdaju, sada je na prodaju, zbog čega se priča da od bruke žele da odu iz Herceg Novog.

Na terasi kuće Đuričića i dalje stoji oznaka "na prodaju", a niko iz zadrugarkine porodice nije hteo pred kamere, međutim, njen otac Veliša javio se na telefon, ali kada je čuo ko ga zove i kojim povodom, brzo je prekinuo vezu.

- Nemam komentar - rekao je Veliša u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", a kada mu je novinar objasnio da su u njegovoj ulici, te da bi voleo da dobije njegovu izjavu, Anđelin otac je kratko poručio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Roditelji Anđele Đuričić

- Obilazite vi sve i ovako... - promrmljao je Đuričić, a potom prekinuo vezu.

Podsećanja radi, roditelji Anđele Đuričić toliko su ogorčeni zbog ćerkinog ponašanja da su na korak od toga da je se navodno zauvek odreknu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading