MOJE PRVO DETE JE UMRLO POSLE OSAM DANA: Potresna ispovest Ane Ćurčić ledi krv u žilama, s knedlom u grlu priznala sve o GUBITKU BEBE sa Acom Bulićem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.02.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je na ivici suza oktrila da je samo nakon osam dana izgubila bebu, međutim, kako nije dobila nijedan papir da je dete uopšte rođeno, zadrugarka misli da je njena naslednica i dalje živa.

MOJE PRVO DETE JE UMRLO POSLE OSAM DANA: Potresna ispovest Ane Ćurčić ledi krv u žilama, s knedlom u grlu priznala sve o GUBITKU BEBE sa Acom Bulićem! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkako se bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, uselila na imanje u Šimanovcima i postala regularni učesnik šeste sezone "Zadruge", ona ne prestaje da iznosi detalje iz privatnog života i odnosa sa nekadašnjim partnerom, ali i svog ličnog, koji ne prestaje da intrigira milionski auditorijum.

Ana je sada s knedlom u grlu otkrila svojim cimerima kakva tragedija ju je zadesila, pokrenuvši bolnu životnu temu, te priznala Jovani Tomić Matoroj da joj je dete preminulo posle osam dana.

- Imala sam problem kad je Dušan umro, da sam sanjala isti san, pa mi je krenuo strah pd spavanja... Sin od brata, to mi je teška tema i izbegavam to - govorila je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Jovana Tomić Matora

- I meni je dete umrlo sa osam dana... Prvo, moje i Acino - dodala je Ana.

- Ja sam se tako radovala kad je snajka bila trudna, dan-noć je bila žurka, bitniji događaj od mog rođendana. Sve je bilo super, javljali su mi svake nedelje, čuvali Dušana i to sam tako doživela jer je brat odlučio da se zove Dušan po mom stricu. Išao je na operaciju, bio je mali i rođen je sa anomalijom dušnika, nije mogao da diše i mislili su da je prehlada. Operacija je prošla sa desetkom, ali bio je mnogo mali i nije mogao da preživi - nastavila je Tomićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Jovana Tomić Matora

Ana je potom otkrila još detalja o detetu koje joj je preminulo posle osam dana, pa iznela zbog čega sumnja da je i dalje živo.

- Pod tepih si gurnula, kao ja. To je dublja tema, o tome možemo da pričamo. Kod mene je situacija da ja nikad nisam dobila nijedan papir da mi je dete rođeno, nismo dobili da nam je dete umrlo, nismo imali pravo da ga sahranimo... Ja mislim da je ona živa. Zvala se Aleksandra i to je bilo dete ljubavi - govorila je Ana.

- Znam, rekla si mi sa kim - dodala je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić izgubila bebu sa Acom Bulićem

- Nećemo sad o tome - poručila je Ana s knedlom u grlu.

Podsetimo, Ana je neposredno pre svog ulaska u rijaliti "Zadruga" na društvenim mrežama podelila sliku sa poznatim beogradskim biznismenom Draganom Acom Bulićem, ispod koje je napisala da je zapravo on njena najveća ljubav.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ana Ćurčić sa Draganom Acom Bulićem

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading