EVROLIGA I ABA LIGA NISU ISTO: Ivanović kratko o pobedi nad Igokeom, Zvezda uskoro dobija pojačanje u reketu!

Autor:

Sport

05.02.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dominirali u dvorani "Aleksandar Nikolić".

EVROLIGA I ABA LIGA NISU ISTO: Ivanović kratko o pobedi nad Igokeom, Zvezda uskoro dobija pojačanje u reketu!

Foto: Starsport

Posle ubedljivih poraza u Italiji protiv Virtus Bolonje i Olimpije Milano, ekipa Crvene zvezde je iskalila bes na Igokei u meču 18. kola ABA ligi - 104:71. Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener crveno-belih Duško Ivanović.

- Počeli smo dobro, kocentrisano u odbrani i napadu. Napravili smo razliku. Posle toga smo pokušali sa nekim igračima da igraju više nego inače i uradili smo ono što smo planirali - rekao je Duško Ivnović.

Za razliku od mečeva u Italiji, sada je šut Zvezde izvanredno funkcionisao. Ubacili su crveno-beli čak 19 trojki.

- Ima puno razloga zašto je danas šut bio bolji. Prvi i osnovni razlog je razlika u odbranama koja se igra u Evroligi i u ABA ligi - istakao je iskusni stručnjak, a onda nastavio:

- Naš sistem napada je uvek isti. Zavisi od odbrane i ko ima više mogućnosti da poentira. Nismo igrali drugačije u odnosu na druge utakmice. Mi smo psihički dobri, sve je kako treba. Samo na tom meču protiv Virtusa nismo ličili na sebe.

 Osvrnuo se za kraj Duško Ivanović i na povređenog Hasana Martina.

- On je dosta dobro fiziči, ali to je dva meseca bez igre. Da bi igrao treba će mu vremena. Počeo je sa nama da trenira, ali potrebno je vreme. Isto je bilo kao i sa Nikolom Ivanovićem. Da može da se igra a da se ne trenira, niko ne bi trenirao - završio je trener Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading