PARTIZAN OSTAJE BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH: Makabi svim silama želi FANTASTIČNOG stranca! (FOTO)

Autor:

Sport

05.02.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nema naznaka da bi crno-beli mogli da produže saradnju sa njim, pa deluje da bi mogao da bude laka meta za "ponos Izraela".

PARTIZAN OSTAJE BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH: Makabi svim silama želi FANTASTIČNOG stranca! (FOTO)

Foto: Starsport

Makabi uveliko pravi planove za sledeću sezonu, a čini se da je jedan od igrača koji je ozbiljno interesantan "ponosu Izraela" Zek Ledej. Igrač Partizana je imao uspone i padove ove sezone, ali poslednjih nekoliko utakmica briljira. Posebno je to bio slučaj protiv Crvene zvezde u "večitom derbiju".

 

 

Zek je predstojećeg leta slobodan igrač, još nema naznaka da bi Partizan mogao da produži saradnju sa njim, pa deluje da bi mogao da bude laka meta za Makabi. Klub iz Tel Aviva je navodno Ledeja hteo i prošlog leta, ali je tada on odlučio da ostane veran projektu crno-belih u kojem je od 2021. godine.

Svakako za priču oko odlaska ili ostanka Ledeja ima mnogo vremena, a rezultati Partizana bi mogli svakako da budu bitan faktor u tome da li će ovaj krilni centar i dalje biti u Beogradu.

Ledej je svoju prvu profesionalnu sezonu proveo u Izraelu, igrao je za Ironi, a potom je po jednu godinu bio u Olimpijakosu, Žalgirisu Olimpiji iz Milana. Partizan je prvi tim za koji je igrao duže od jedne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Bojan Paunovic

05.02.2023 23:02

Ovakav igrač nije na prodaju ili astronomsko obeštećenje partizanu sa kojim bih mogli dovesti nekoliko dobrih igrača , radi se o vrhunskom igraču i to treba imati na umu.

Bojan Paunovic

05.02.2023 23:05

I mi mnoge nismo uspeli da dovedemo pa nadam se da neće ni oni pare ne mogu da ga nadoknade.