VOĆE PLODNOSTI, BLAGOSTANJA I PROSPERITETA: Drži se na ovom mestu i privlači samo dobro!

Autor: N.J.

Lifestyle

10.02.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada kažemo feng šui verovatno voće nije prvo što vam padne na pamet.

VOĆE PLODNOSTI, BLAGOSTANJA I PROSPERITETA: Drži se na ovom mestu i privlači samo dobro!

Foto: Shutterstock

Jedan od ključnih aspekata feng šuija je njegova veza sa prirodom. Zapravo, feng šui se prevodi kao vetar i voda, što ukazuje na to koliko su prirodni elementi bitni za naš opstanak. Nar je posebno povoljan feng šui simbol zbog svoje boje i semenki.

Simbolika i značenje nara u feng šuiju

Nar je crvena kugla. Semenke koje se nalaze u naru zapravo su simbol plodnosti i prosperiteta na svim poljima. Voće takođe stvara ciklus života i ponovnog rađanja. Boja nara povezana je sa energijom vatre. Element vatre u vezi je sa inspiracijom. Nar se čak koristio i kao ponuda u budističkim hramovima jer je toliko bio dragocen.

U kineskim motivima često ćete videti nar koji čini trijadu sa breskvom i jabukom. Danas nar predstavlja mnogo potomaka, jabuka miran i zadovoljan život, a breskva je u vezi sa dugim životom.

Foto: Shutterstock

Žena čisti nar

Kako koristiti nar u domu

Ako želite da izazovete više ideja, onda stavite u vaš dom korpu sa narom ili sliku na kojoj je nacrtan. Kuhinja je takođe odlično mesto da stavite nar, zato što je povezana sa bogatstvom.

Ako želite dete onda ga stavite u sobu

Ako ste neko ko bi trenutno voleo da proširi porodicu, onda je naru mesto u vašoj spavaćoj sobi. Možete sliku istog staviti na srednji deo ka desno u sobi, tu bi trebalo da stoji za privlačenje dece odnosno za proširanje porodice, piše "Napravite vaš najlepši dom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading