EVROLIGA MORA DA REAGUJE! Isplivao snimak - NEVEROVATNA i početnička sudijska greška! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto je nestvarno kako je ovako nešto promaklo arbitrima.

EVROLIGA MORA DA REAGUJE! Isplivao snimak - NEVEROVATNA i početnička sudijska greška! (VIDEO)

Foto: Starsport

Damir Javor

Na košarkaškoj utakmici, odigranoj u okviru 23. kola Evrolige, a u kojoj je Virtus savladao Asvel u gostima rezultatom 77:64, viđena je zaista neverovatna sudijska greška.

I laik može da primeti da je suđenje u Evroligi ove sezone drastično slabije nego prethodnih godina, ali su Damir Javor, u saradnji sa našim Milivojem Jovčićem i Grkinjom Vasiliki Carušom napravili amaterski previd koji može i na prvo mesto sudijskih grešaka u dosadašnjem toku elitnog evropskog takmičenja.

O čemu se zapravo radi?

Tokom četvrte četvrtine, na 04:08 do kraja četvrte četvrtine, Ismael Bako, igrač Virtusa, je zaradio svoju petu ličnu grešku, ali je i pored toga ostao na terenu za sledeću akciju?! Greška ide na ruku Damiru Javoru, ali je neverovatno da niko osim trenera AsvelaTi-Džej Parkera nije primetio da Beko mora napolje.

 

 

Tek posle Parkerovog gestikuliranja košarkaš Virtusa napustio je teren, ali je jednu akciju odigrao sa pet faulova pored svog imena i na terenu je proveo 14 sekundi više nego što je smeo.

Olakšavajuća okolnost sudijskoj trojci je to što Beko nije uticao na krajnji rezultat meča, a otežavajuća to što je snimak postao viralan i traži se reakcija Evrolige. Kakva će ona biti, ostaje da se vidi.

Damir Javor dobro je poznato lice ljubiteljima košarke na ovim prostorima, a posebno se zamerio navijačima Crvene zvezde čiji je tim oštetio u nekoliko navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Košarkaški veteran

05.02.2023 08:42

Propust zapisničkog stola a ne sudija na terenu.