BRUTALNO! Partizan tužio SVOG navijača i DOŽIVOTNO mu zabranio ulazak u halu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

01.02.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su se odlučili za drastičan potez kako bi dali primer ostalima šta ne treba raditi.

BRUTALNO! Partizan tužio SVOG navijača i DOŽIVOTNO mu zabranio ulazak u halu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

Navijački neredi i ispadi veoma su česti u srpskom sportu.

Klubovi, najčešće Zvezda i Partizan, znaju da trpe zbog poteza pojedinaca, a sada su crno-beli rešili da stanu na put tome.

Naime, Partizan je izdao saopštenje u kom navodi da je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv navijača koji je na utakmici Evrolige Partizan - Baskonija pljunuo sudiju. Njemu je već doživotno zabranjen ulazak u halu, a saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:

- Partizan je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv lica S. G. koje je na utakmici Partizan - Baskonija pljunulo sudiju, što se u priloženom snimku vidi.

 

 

Lice S. G. je od strane policije legitimisano i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u halu gde god da Partizan igra kao domaćin.

Kao što se na snimku vidi, S. G. je ničim izazvan, pri ubedljivom vođstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara učinio ovo delo. 

Republika

Foto: KK Partizan

Navijač kog je Partizan tužio

 

Klub će od počinioca sudskim putem potraživati naknadu štete za izrečenu kaznu Evrolige u iznosu od 5.000 evra, uvećanu za dodatne troškove.

Moramo zajedno stati na put izgrednicima u našim dvoranama - navodi se u saopštenju.

Republika

Foto: KK Partizan

Navijač kog je Partizan tužio

 

Zaista, potez kojim će Partizan pokušati da pošalje poruku pojedincima koji očigledno nemaju ni meru ni obzir u kršenju discipline i koji klub koštaju novca, ali i obraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading