VEOMA RUŽAN GEST! "Delije" će BITI BESNE, a za sve je kriv Matijas Lesor! (FOTO)

Autor:

Sport

01.02.2023

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Partizana ponovo se našao u centru pažnje.

VEOMA RUŽAN GEST! "Delije" će BITI BESNE, a za sve je kriv Matijas Lesor! (FOTO)

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Košarkaši Partizana odigrali su jednu od najboljih utakmica ove sezone u Evroligi, pa su sa 92:71 savladali francuski Asvel.

Dvocifreni u timu Željka Obradovića bili su Kevin Panter (22 poena), Dante Egzum (13), Matijas Lesor (12) i Džejms Naneli (10), a centar i novopečeni kum jednog navijačkog para crno-belih, našao se u centru pažnje skandala po završetku meča.

O čemu se zapravo radi?

Matijas Lesor za postao je ljubimac "grobara", a navijači su mu posvetili i jedan transparent, ruku na srce, neprikladan. U pitanju je montaža na kojoj je on nag do pojasa, a u rukama drži ribe sa "likom" košarkaša Zvezde Filipa Petruševa i prošlogodišnjeg lidera crveno-belih, Nikole Kalinića. Uz to je bila ispisana i poruka "Po faci".

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor pored spornog transparenta

Nije ni prvi, a ni poslednji put da navijači ovako provociraju svoje rivale, ali se Lesor poneo veoma neprofesionalno, te je napravio jako ružan gest koji će, nema sumnje, iznervirati "delije". Centar crno-belih fotografisao se uz transparent i to sa osmehom, a slika je ubrzo "zapalila" društvene mreže. 

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Ovo nije prvi put da se Lesor našao u centru pažnje skandala. On je posle nedavno završenog evroligaškog "večitog derbija" koji je Partizan rešio u svoju korist rezultatom 79:78, terao saigrača Danila Anđušića da zapeva pogrdnu pesmu o "večitom" rivalu, a sada je otišao i korak dalje.

Da li će se u vremenu koje je ispred nas malo smiriti, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Darmar

01.02.2023 07:45

Ne piše po faci nego pofaci a ta reč ne postoji. Naravno da je ružno ali to mu je možda od udarca u glavu grudvom. Verovatno ste i to opisali u naslovu i tekstu.