NAVIJAČI BESNI: "Delije" RAZAPELE Dejana Bodirogu! (FOTO)

Autor:

Sport

05.01.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Evrolige našao se na udaru.

NAVIJAČI BESNI: "Delije" RAZAPELE Dejana Bodirogu! (FOTO)

Foto: Tanjug

Dejan Bodiroga

Crvena zvezda suočila se sa ozbiljnom kaznom Evrolige.

Elitno evropsko košarkaško takmičenje zabranilo je klubu sa Malog Kalemegdana da registruje nove igrače do 28. februara, pa će tako Zvezda dugo čekati na debi Fakunda Kampaca u Evroligi, a imaće poteškoća prilikom pronalaženja kvalitetnih pojačanja.

Kampaco će igrati u AdmiralBet ABA ligi za koju ne važi ova zabrana, a priliku da zaigra na evro sceni imaće tek u 26. kolu protiv Bajerna. Pre toga će propustiti mečeve protiv Real Madrida, Monaka, Žalgirisa, Partizana, Virtusa, Armanija, Makabija i Albe.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

 

Izvršni direktor Evrolige Maršal Glikman objasnio je zašto je kažnjen šampion Srbije.

Kao zvaničnici lige moramo da se postaramo da svi timovi poštuju ista pravila i to je razlog zbog čega su nezavisna regulatorna tela izdala ovakvu sankciju. Drago nam je da su sve zaostale isplate rešene, ali je bitno da Crvena zvezda ima istinsku posvećenost prema poštovanju svih pravila u budućnosti i ja verujem da to i jeste tako, kada se uzmu u obzir naši razgovori sa klubom - istakao je Glikman.

Navijači Zvezde očekivali su da će pomoć stići od prvog čoveka ovog takmičenja, Srbina Dejana Bodiroge, ali se on i dalje nije oglašavao. To je posebno pogodilo "delije", te se Tviter usijao zbog komentara na ovu temu.

Mi smo vam izdvojili neke veoma zanimljive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Španski mediji su preneli da je nekoliko evroligaša  tražilo kaznu za Zvezdu.

Kako nam je rečeno, Dejan Bodiroga bio je veoma zabrinut zbog velikog pritiska koji su klubovi Evrolige vršili na njega. Nekoliko evroligaša je tražilo da preduzme akcije protiv Crvene zvezde - objavljeno je na Tviteru španskog portala "Ensestando".

Zvezda je najavila borbu protiv ove kazne, a šta će se sve dešavati videćemo u danima pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading