NEĆE SVI STATI U HALU: Prvi EVROLIGAŠKI derbi je na programu, evo gde ga MOŽETE PRATITI!

Autor:

Sport

08.12.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i Crvena zvezda vodiće evropsku bitku.

NEĆE SVI STATI U HALU: Prvi EVROLIGAŠKI derbi je na programu, evo gde ga MOŽETE PRATITI!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija Crvena zvezda - Partizan

Dočekali smo i taj dan - prvi evroligaški večiti derbi odigraće se večeras od 20.30 u beogradskoj "Štark areni".

Partizan i Crvena zvezda ukrstiće koplja u 12. kolu Evrolige, a veliko interesovanje vlada za ovu utakmicu.

Sasvim je sigurno da bi i dve "Štark arene" bile male da prime sve zainteresovane, pa je izvesno da će mnogi koji bi želeli da gledaju derbi ostati van hale.

Ako ne budete u prilici da nađete mesto na tribinama, direktan prenos ove utakmice možete pratiti na lajv-blogu portala Republika.rs, ali i na televiziji Sport klub 1.

Prethodni duel ovih timova odigran nedavno u okviru AdmiralBet ABA lige Crvena zvezda je rešila u svoju korist rezultatom 90:74, a evo i nekih zanimljivih fotografija sa tog meča.

Zvezda je u seriji od sedam pobeda. Duško Ivanović, od kada je stigao na kormilo šampiona Srbije i AdmiralBet ABA lige, nije poražen, a pred meč je rekao:

- To što je prvi, istorijski derbi u Evroligi, interesantno je za vas novinare, ali za nas je to samo još jedan meč protiv Partizana za koji se spremamo kao i za bilo koji drugi. Normalno je da će obe ekipe izvući pouke iz meča koji smo pre nedelju i po dana odigrali u ABA ligi, a ko će pouke bolje izvući, videćemo u meču.

Sa druge strane, Željko Obradović, trener Partizana, u najavi ovog meča, istakao je: 

- Postoji draž te prve utakmice. Naše misli su isključivo okrenute ka terenu. Želimo da se utakmica završi rezultatom povoljnim za nas, u odnosu na prethodnu u derbiju. Izvukli smo pouke, analizirali do najsitnijih detalja utakmicu koju smo igrali protiv Crvene zvezde. Treba da radimo neke stvari koje smo radili u većem delu utakmice. Mi smo meč izgubili u poslednjih pet minuta i to su one stvari na koje smo probali da utičemo. Imaćemo trening i u sredu, pa na dan utakmice, gde ćemo da razrađujemo detalje. Kao i svaka utakmica u Evroligi, ova će biti takođe teška, posebno protiv Crvene zvezde koja stvarno igra dobro u poslednje vreme. Ako želimo da pobedimo, moramo da damo maksimum u svakom košarkaškom smislu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading