IVANOVIĆ ZNA KLJUČ USPEHA: Jedna stavka će odlučiti VEČITI DERBI

Autor:

Sport

07.12.2022

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih veruje u svoje pulene.

IVANOVIĆ ZNA KLJUČ USPEHA: Jedna stavka će odlučiti VEČITI DERBI

Foto: Starsport

Duško Ivanović

KK Crvena zvezda igra u četvrtak meč 12. kola Evrolige protiv ekipe Partizana u "Štark areni". Ovo će biti prvu duel dva tima u elitnom takmičenju u istoriji, crveno-beli ulaze u ovu utakmicu nakon četiri uzastopne pobede, sa učinkom 5-6 i pred duplo kolo u kome će u utorak i četvrtak dočekati ekipe Žalgirisa i Armanija.

Svoje očekivanja pred još jedan "večiti derbi" izneo je trener kluba sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Nemanja Nedović

 

- Ovo će biti potpuno drugačija utakmica. Sve će se promeniti, mi ćemo biti drugačiji, Partizan će biti drugačiji, to je normalno jer je svaka utakmica drugačija. Treba da bude zadovoljstvo svakom igraču da igra pred velikim brojem ljudi. To da je za Vas ovo istorijski prvi derbi, to je za vas  tako. Za nas je samo još jedna utakmica sa Partizanom, normalno da će oba tima izvući neke pouke iz prve utakmice, ko će se bolje snaći, videćemo. Rekao sam i pre prve utakmice da Partizan ima izvanredan napad, što su i dokazali kasnije u utakmicama protiv Valensije i Budućnosti. Ako ne igraš dobru odbranu, imaju igrače koji igraju dobro 1 na 1, trče dobro, prepoznaju odbrane - bez odbrane nema ništa - rekao je Ivanović.

Podsetimo, isti timovi snage su odmerili prethodne nedelje u ABA ligi, a tada je branilac regionalne krune ostvario ubedljivu pobedu (90:74). Duel s kraja novembra vodilja je Zvezdinim igračima, ali Partizan želi da popravi utisak i upiše trijumf nakon tri uzastopna poraza u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading